magnolija počasni član

Godina: 48 Broj poruka: 337 Mjesto: sarajevo Datum upisa: 12.09.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Malo o vremenskim prilikama Uto Maj 05 2009, 12:00 | |
| Evo za početak da otvorim ovu temu po Veprovoj želji. Još ovih par dana posadite sve što ste naumili, jer od petka idu topliji dani. Iskoristite ovu kišicu koja nam pada svaki dan, da nam zalije naše drage novoposađene biljčice. Od vikenda odmaramo i ne sadimo više.Uh hvala Bogu već sam preumorna od ovih sađenja. |
|
vepar moderator

Godina: 51 Broj poruka: 553 Mjesto: zagreb Raspolozenje: većinom sam raspoložen Omiljena biljka: ruže,surfinije Datum upisa: 03.03.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Malo o vremenskim prilikama Uto Maj 05 2009, 19:39 | |
| hvala ti magnolija što si otvorila ovu temu  nadam se da će nam svima dobro doći prognoza o vremenskim prilikama ali i neprilikama da bi na vrijeme se pobrinuli za svoje biljkice  _________________ vozi sigurno ,vozi bager
|
|
admin Admin

Godina: 43 Broj poruka: 607 Omiljena biljka: Ruža,bugenvilia Datum upisa: 29.05.2007 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Malo o vremenskim prilikama Sub Maj 08 2010, 19:30 | |
| Velika vlaga ovih dana pomaže bujanju vegetacije...treba sad malo sunca. _________________  |
|
dzomba77 počasni član

Godina: 35 Broj poruka: 1007 Mjesto: Bergamo,Italija-Srebrenik,BiH Omiljena biljka: ..Sukulenti/Kaktusi.. Datum upisa: 20.08.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Malo o vremenskim prilikama Sub Maj 08 2010, 20:51 | |
| Kod nas je konacno(nakon 5 dana neprekidne kise) usjalo sunce!! Nanijelo je i previse stete sva ova kisa a i temperature su opale,napolju je bas hladno...snijeg se bijeli na planinama!!!! Neznam koliko moze "sva ova" kisa i nagli opad temperature pomoci u ovom vremenskom periodu..ipak je maj mjesec...ruze bi cvjetale ali kisa im je odmah unistila pupoljke!!! Mugheti nisu procvjetali jer je zima napolju!!! I da situacija bude jos losija,do plovine maja mjeseca nam daju ovako ruzno vrijeme!!!! |
|
dzomba77 počasni član

Godina: 35 Broj poruka: 1007 Mjesto: Bergamo,Italija-Srebrenik,BiH Omiljena biljka: ..Sukulenti/Kaktusi.. Datum upisa: 20.08.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Malo o vremenskim prilikama Sre Maj 12 2010, 22:14 | |
| Samo da dodam da ovdje jos uvijek pada kisa...neprekidno!!! Danas sam cak upalila i grijanje na 2-3 sata,u stanu je pravo hladno(kao i napolju!)!! |
|