wizardica Član

Godina: 52 Broj poruka: 36 Mjesto: zagreb Raspolozenje: ovisi o puno toga Omiljena biljka: đurđica, ljubičica, , mirisne stare ruže naših baka,ciklame, jorgovani. Datum upisa: 28.03.2011 Zemlja: 
 | Naslov: Re: GRAH mahunar- Phaseolus vulgaris Uto Jul 26 2011, 15:48 | |
|  slikice su ti super a i povrče.Jaaako lijepi i zdravi plodovi.To je u Švicarskoj ili u Zagrebu? Pod original naziv mislim onaj naziv koji piše na vrečici ili narodni naziv koji vlada za ime pojedine sorte.Ja sam fan samo starih sorti svih povrtnica i ne kupujem hibride.Imam puno svega od povrča. |
|
Orhideja Novi član

Godina: 43 Broj poruka: 10 Omiljena biljka: sve od a-z (osim korova) Datum upisa: 24.07.2011 Zemlja: 
 | Naslov: Re: GRAH mahunar- Phaseolus vulgaris Uto Jul 26 2011, 15:53 | |
| To je sve iz Svicarske, ja tu zivim vec 21 godinu. Taj grah se zove Borlotti, drugo ime ne znam. Vrecicu sam bacila. Sa hibridima ja isto ne mogu puno zapoceti. Muzu sam rekla, ako bi dosao u iskusenje kupiti neko sjeme-niposto F1. Zapamtio je Sto se tice starih vrsta, imam nesto sto nije grah nego grasak.Postoji vec od 1450 g. Gdje da o tome pisem? Imam i od toga par jaaako lijepih slicica |
|
wizardica Član

Godina: 52 Broj poruka: 36 Mjesto: zagreb Raspolozenje: ovisi o puno toga Omiljena biljka: đurđica, ljubičica, , mirisne stare ruže naših baka,ciklame, jorgovani. Datum upisa: 28.03.2011 Zemlja: 
 | Naslov: Re: GRAH mahunar- Phaseolus vulgaris Uto Jul 26 2011, 15:59 | |
| Znam ovu sortu, to je Taljanska grahmahuna i jako je ukusan, imam ga i ja.Samo ovu godinu ga nisam sadila upravo radi mahuna od pola metra keje su podbacile. |
|
Orhideja Novi član

Godina: 43 Broj poruka: 10 Omiljena biljka: sve od a-z (osim korova) Datum upisa: 24.07.2011 Zemlja: 
 | Naslov: Re: GRAH mahunar- Phaseolus vulgaris Uto Jul 26 2011, 16:05 | |
| Steta Bit ce nagodinu |
|