BetiBup počasni član

Godina: 30 Broj poruka: 391 Mjesto: Banja Luka Raspolozenje: :-) Omiljena biljka: Ruza, kaktus Datum upisa: 12.11.2008
 | Naslov: Nepoznata biljka Pet Jul 17 2009, 18:19 | |
| Pozdrav svima... Prije neki dan sam od svekrve dobila oliander, i kako je posađen u velikoj saksiji, pored njega je zabadala svakakvih sjemenkica. Nešto je niklo, ona misli da je mandarina ili grejp, ali ne liči baš. Treba mi vaša pomoć. Imate li ideju šta bi ovo moglo da bude? Prilično brzo raste, pije mnogo vode i ako ožedni previše listovi se objese i saviju. Čim zalijem, ponovo se vrati u formu. Evo i slika... Pozdrav!    |
|
bubamarac moderator

Godina: 33 Broj poruka: 2104 Mjesto: Apatin Raspolozenje: svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa: 28.03.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Nepoznata biljka Pet Jul 17 2009, 18:23 | |
| Super je sto si postavila sliku i opisala cvet pa je mnogo lakse utvrditi sta je u pitanju  ja mislim da je u pitanju datura. |
|
BetiBup počasni član

Godina: 30 Broj poruka: 391 Mjesto: Banja Luka Raspolozenje: :-) Omiljena biljka: Ruza, kaktus Datum upisa: 12.11.2008
 | Naslov: Re: Nepoznata biljka Pet Jul 17 2009, 18:34 | |
| Stvarno?!!! Čekaj, nazvaću svekrvu da pitam je li i tu sjemenku zabola, pa ti javim... ha ha ha |
|
BetiBup počasni član

| Naslov: Re: Nepoznata biljka Pet Jul 17 2009, 18:40 | |
| Kaže svekrva, moguće je da je datura! Ne sjeća se! ha ha ha Kada još malo poraste, postaviću još slika... Pozdrav i hvala ti!  Ej, ali na netu za daturu piše da je droga! Kuku, svekrva mi se drogira! ha ha ha |
|