| | Zna li neko gde mogu nabaviti . . . | |
|
| Autor | Poruka |
|---|
Kole počasni član

Godina: 31 Broj poruka: 621 Mjesto: Bajina Basta Datum upisa: 30.07.2007
 | Naslov: Zna li neko gde mogu nabaviti . . . Pet Sep 18 2009, 12:21 | |
| |
|
 | |
mena moderator

Godina: 37 Broj poruka: 3873 Mjesto: Ugljevik Omiljena biljka: Exoticus Datum upisa: 22.02.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Zna li neko gde mogu nabaviti . . . Pet Sep 18 2009, 18:38 | |
| Kole to ce ti biti najbolje da nabavis na proljece u poljoprivrednim apotekama,oni znaju koje narucuju,bar je tako kod nas.. _________________ Ako hoćeš da budeš mudar, nauči pametno da pitaš, pažljivo da slušaš, mirno da odgovaraš i da prestaneš kad nemaš više šta da kažeš.
|
|
 | |
magnolija počasni član

Godina: 48 Broj poruka: 337 Mjesto: sarajevo Datum upisa: 12.09.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Zna li neko gde mogu nabaviti . . . Pet Jan 22 2010, 11:07 | |
| može li mi neko reći gdje mogu nabaviti iglicu-zdravac-geranijum kako god hoćete i dvorišnu juku. hvala unaprijed i pozdrav |
|
 | |
jasminaaa počasni član

Godina: 39 Broj poruka: 890 Mjesto: Sarajevo Datum upisa: 14.12.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Zna li neko gde mogu nabaviti . . . Pet Jan 22 2010, 11:20 | |
| | magnolija :: | može li mi neko reći gdje mogu nabaviti iglicu-zdravac-geranijum kako god hoćete i dvorišnu juku. hvala unaprijed i pozdrav |
Merkur -Stup i Obi. Ali trenutno nemaju još ništa od vrtnih biljaka.Tek na proljeće. |
|
 | |
magnolija počasni član

| Naslov: Re: Zna li neko gde mogu nabaviti . . . Pet Jan 22 2010, 11:28 | |
| e ovo je bio stvarno pravi brzi odgovor, baš ti hvala.ne mogu da iščekam da otopli da idem u nabavku.svaka čast |
|
 | |
jasminaaa počasni član

| Naslov: Re: Zna li neko gde mogu nabaviti . . . Pet Jan 22 2010, 11:32 | |
| |
|
 | |
jasminaaa počasni član

| Naslov: Re: Zna li neko gde mogu nabaviti . . . Pet Jan 22 2010, 11:36 | |
| I još nešto, MBM i Floru zaboravi.Kod njih biljke sve obolile.Ne bih ti preporučila tamo da uzimaš. |
|
 | |
magnolija počasni član

| Naslov: Re: Zna li neko gde mogu nabaviti . . . Pet Jan 22 2010, 11:40 | |
| u mbm i floru svakako ne idem jer su cijene i biljke fuj, a o prodavcima da ne govorim, nemaju pojma o biljkama. a tek o ljubaznosti da ne pričam.ako ih uhvatiš dobre volje dobro si prošla. ja ti najviše idem u agrikom u hadžićima i biljke i prodavci su super.ona teta što prodaje već me upoznala pa se uvijek fino ispričamo o bilju, jer ih ona uzgaja i razumije se.najgore mi je kad hoću neku biljku da kupim pa ih pitam nešto o njoj a oni pojma nemaju.sad mi to i nije više tolika briga sa prodavcima jer imam svoju raju sa ovog divnog foruma. |
|
 | |
mak počasni član

Godina: 54 Broj poruka: 625 Omiljena biljka: sve Datum upisa: 14.10.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Zna li neko gde mogu nabaviti . . . Pet Jan 22 2010, 15:35 | |
| | magnolija :: | | u mbm i floru svakako ne idem jer su cijene i biljke fuj, a o prodavcima da ne govorim, nemaju pojma o biljkama. a tek o ljubaznosti da ne pričam.ako ih uhvatiš dobre volje dobro si prošla. ja ti najviše idem u agrikom u hadžićima i biljke i prodavci su super.ona teta što prodaje već me upoznala pa se uvijek fino ispričamo o bilju, jer ih ona uzgaja i razumije se.najgore mi je kad hoću neku biljku da kupim pa ih pitam nešto o njoj a oni pojma nemaju.sad mi to i nije više tolika briga sa prodavcima jer imam svoju raju sa ovog divnog foruma. |
Kako to misliš da su biljke fuj? Meni biljke mogu biti lošeg kvaliteta, ali fuj..... Ja ipak mislim da ti to ne misliš tako, samo si se loše izrazila ili.....??? |
|
 | |
magnolija počasni član

| Naslov: Re: Zna li neko gde mogu nabaviti . . . Sub Jan 23 2010, 11:05 | |
| naravno da sam se loše izrazila.naravno da nema fuj biljaka, to sam mislila na ovo što je jasmina rekla biljke zaražene.kad sam jesenas išla da kupim lovor višnju u navedenoj radnji bila sve i jedna zaražena.kod mene u bašti još nisam vidjela ni jednu bubicu koja se spominje na forumima, pa samo mi još fali da iz rasadnika donesem kakvu boleščinu mojim mezimicama, a mezimice su mi sve i jedna biljka koju imam. ubuduće ako budem ovako neoprezna samo vi mene ružite prihvatam. pozdrav |
|
 | |
magnolija počasni član

| Naslov: Re: Zna li neko gde mogu nabaviti . . . Pet Mar 05 2010, 11:14 | |
| može li neko reći gdje ima kupiti saponaria ili biljka ili sjeme.ako ima neko od prisutnih da bi mi prodao bila bih zahvalna.unaprijed zahvalna i veliki pozdrav |
|
 | |
| | Zna li neko gde mogu nabaviti . . . | |
|