|
|
| Autor | Poruka |
|---|
bubamarac moderator

Godina: 33 Broj poruka: 2102 Mjesto: Apatin Raspolozenje: svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa: 28.03.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: moje biljcice pero.... Sub Okt 24 2009, 22:16 | |
| | p_e_r_o@hotmail.com :: |  |
Pero pogledao sam tvoje slike na photobucketu i bas sam odusevljen, tu bas ima svasta lepoga. Jezerce, banana, magarac, terasa u muskatlama, cvetne oaze... moglo bi se nabrajati jos posto ima dosta tog. problem je sto su ti slike velike i tesko se ucitavaju.. Pogledaj privatne poruke poslao sam ti kao neko upustvo pa mi javi kako napredujes da ti pomognem jos i da podelis slike sa nama. |
|
 | |
p_e_r_o@hotmail.com počasni član

Godina: 18 Broj poruka: 626 Mjesto: dalj Raspolozenje: vedar i veseo uvijek za salu.. Omiljena biljka: lagerstremija, hibiskus, zmajevci, lopoc itd da ne nabrajam... Datum upisa: 03.08.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: moje biljcice pero.... Ned Nov 01 2009, 12:27 | |
| ma nisam mogao otvoriti slike na photo bucketu pa sad sam se ponovo registriro....pa bi dns mogle slijediti slike..... |
|
 | |

Godina: 18 Broj poruka: 626 Mjesto: dalj Raspolozenje: vedar i veseo uvijek za salu.. Omiljena biljka: lagerstremija, hibiskus, zmajevci, lopoc itd da ne nabrajam... Datum upisa: 03.08.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: moje biljcice pero.... Ned Nov 01 2009, 15:22 | |
| |
|
 | |

| Naslov: Re: moje biljcice pero.... Ned Nov 01 2009, 15:24 | |
|  kamenjar  magarac sa surfinijama  ljiljan  stari plug sa cvijecem |
|
 | |

| Naslov: Re: moje biljcice pero.... Ned Nov 01 2009, 15:35 | |
|  pustinjska ruza  kamenjar pod balkonom  ruze  stara kolica sa cvijecem(tagetes,salvia,tamjan,zabica...) |
|
 | |

| Naslov: Re: moje biljcice pero.... Ned Nov 01 2009, 15:41 | |
| eo ga jedan dio .....drugi ce doci samo me nesto zanima jos na photo bucketu kako da smanjim slike ako su vec ucitane....hvala unaprijed...!!!!!!! |
|
 | |
Strelicijum zaslužni član

Godina: 51 Broj poruka: 263 Mjesto: Bitolj Omiljena biljka: Strelicijum,ruza,orhideja,kala,anturijum.. Datum upisa: 02.06.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: moje biljcice pero.... Ned Nov 01 2009, 15:56 | |
| |
|
 | |
ema počasni član

Godina: 40 Broj poruka: 1035 Mjesto: Sanski Most Datum upisa: 22.01.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: moje biljcice pero.... Ned Nov 01 2009, 16:05 | |
| I meni se kamenjar jako dopada. I ružičnjak je odličan. Samo pokušaj drugu sliku, od ove me zaboli vrat  Čekamo dalje slike. |
|
 | |
yellow počasni član

Godina: 40 Broj poruka: 484 Mjesto: uzice Omiljena biljka: kalatee difenbahije marante dracene fikusi anglaoneme...... Datum upisa: 27.10.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: moje biljcice pero.... Ned Nov 01 2009, 16:58 | |
| Magarence je naj,naj kamenjar je super....MA SVE JE SUPER,bravo Pero  |
|
 | |
alisa moderator

Broj poruka: 2044 Datum upisa: 24.02.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: moje biljcice pero.... Ned Nov 01 2009, 17:01 | |
| Pero super su ti cvjećke  Čekamo i ostatak slika... (slike na photobucketu smanjuješ tako što klikneš na opciju resize,a to ima pored svake slike,odredis velicinu i to je to) |
|
 | |
niho počasni član

Godina: 42 Broj poruka: 2228 Mjesto: BIHAĆ Raspolozenje: uvijek sam raspoložena Omiljena biljka: Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa: 03.01.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: moje biljcice pero.... Ned Nov 01 2009, 17:02 | |
| |
|
 | |
ema počasni član

Godina: 40 Broj poruka: 1035 Mjesto: Sanski Most Datum upisa: 22.01.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: moje biljcice pero.... Ned Nov 01 2009, 17:43 | |
| Ja opet došla da gledam ruže  Ovakvo nešto planiram i ja, pa me zanima koja je to vrsta ruža. Znaš li možda nazive? Možda ih uspijem pronaći u prodaji na proljeće. Nisu visoke, a imaju krupne cvjetove, a to mi baš treba. |
|
 | |

| Naslov: Re: moje biljcice pero.... Pon Nov 02 2009, 11:00 | |
| ruze su ti sve cajevke i floribunde al cijele godine cvatu stvarno su super tri puta god isnje im bacim kana ili uree i nekad zalijem ucinak se vidi.... |
|
 | |

| Naslov: Re: moje biljcice pero.... Pon Nov 02 2009, 11:21 | |
|  i evoga ribnjak na njega sam najvise ponosan......moje i maminih ruku dijelo..... |
|
 | |

| Naslov: Re: moje biljcice pero.... Uto Nov 03 2009, 13:20 | |
|  dalija  tritoma  ovo je ribnjak prosle god bio je drukciji....  ovo su ruze slikane s pocetka  ruza...  zabnjak u ribnjaku..  dalija(pokupila boju od ljubicastog muskatla) |
|
 | |
|