|
|
| Autor | Poruka |
|---|
p_e_r_o@hotmail.com počasni član

Godina: 19 Broj poruka: 626 Mjesto: dalj Raspolozenje: vedar i veseo uvijek za salu.. Omiljena biljka: lagerstremija, hibiskus, zmajevci, lopoc itd da ne nabrajam... Datum upisa: 03.08.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: moje biljcice pero.... Pon Sep 20 2010, 23:52 | |
| hvala zdravka....  |
|
 | |
tikvić aktivni član

Godina: 49 Broj poruka: 78 Mjesto: Stolac Raspolozenje: kako kad Omiljena biljka: sve biljke a posebno: brugmansie,kaktusi i sukulenti i perunike Datum upisa: 07.09.2010 Zemlja: 
 | Naslov: Re: moje biljcice pero.... Uto Sep 21 2010, 08:20 | |
| Pero, Pero svaki dan me sve više i više oduševljavaš. Vrt ti je za svaku pohvalu i ogroman je. Može u njega još dosta da stane. Možda malo ukradnog drveća.To nisam primjetila da imaš. Ako želiš poslat ću ti sjemenke judića i katalpe. Pogledaj moj vrt na Cvijet info forumu -"Hercegovački vrt" pa ako ti se još nešto sviđa reci, budem ti poslala. Za malo veće pismo granica ipak nije problem. Ja sam već naručivala neko sjemenje na aukciji i bez problema mi je stiglo.
|
|
 | |

Godina: 19 Broj poruka: 626 Mjesto: dalj Raspolozenje: vedar i veseo uvijek za salu.. Omiljena biljka: lagerstremija, hibiskus, zmajevci, lopoc itd da ne nabrajam... Datum upisa: 03.08.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: moje biljcice pero.... Uto Sep 21 2010, 11:07 | |
| judino drvo mi se jako svidja a i katalpa moze pogledat cu jos sta ima pa ti javim....  hvala tikvić.... |
|
 | |
niho počasni član

Godina: 42 Broj poruka: 2228 Mjesto: BIHAĆ Raspolozenje: uvijek sam raspoložena Omiljena biljka: Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa: 03.01.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: moje biljcice pero.... Uto Sep 21 2010, 12:35 | |
| Ma Perooooooooooooo ja nemam riječi za tvoj vrttttt ma znaš šta mislim i svaka čast-ma mi s e bolan i razumijemo i da se jedno dr, ne javimo-poslaću ti pp -čujemo se |
|
 | |

| Naslov: Re: moje biljcice pero.... Uto Sep 21 2010, 15:58 | |
| moze niho cujemo se...  hvala ti...  |
|
 | |
bubamarac moderator

Godina: 33 Broj poruka: 2104 Mjesto: Apatin Raspolozenje: svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa: 28.03.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: moje biljcice pero.... Uto Sep 21 2010, 20:59 | |
| Lepo  |
|
 | |

| Naslov: Re: moje biljcice pero.... Sre Sep 22 2010, 12:30 | |
| hvala bubamarac...  |
|
 | |
|