Fluks  | |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 75 korisnika na forumu: 1 Registrovan, 0 Skrivenih i 74 Gosta :: 2 Provajderi emaNajviše korisnika na forumu ikad bilo je 170 dana Čet Mar 08 2012, 16:36 |
|
moje biljno carstvo
5
1
1
| |
| Autor | Poruka |
|---|
admin Admin

Godina: 43 Broj poruka: 607 Omiljena biljka: Ruža,bugenvilia Datum upisa: 29.05.2007 Zemlja: 
 | Naslov: Re: moje biljno carstvo Pet Jul 09 2010, 23:33 | |
| Lijepe,zdrave biljke...fino. _________________  |
|  | | JeJa počasni član

Godina: 39 Broj poruka: 353 Mjesto: Beograd Raspolozenje: :) Omiljena biljka: ljiljani Datum upisa: 21.06.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: moje biljno carstvo Sre Jul 14 2010, 11:51 | |
| |
|  | | Yolli počasni član

Godina: 51 Broj poruka: 423 Mjesto: Kikinda Raspolozenje: raspolozena, nego sta Omiljena biljka: dracena Datum upisa: 13.03.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: moje biljno carstvo Sre Jul 14 2010, 14:47 | |
| |

Godina: 51 Broj poruka: 423 Mjesto: Kikinda Raspolozenje: raspolozena, nego sta Omiljena biljka: dracena Datum upisa: 13.03.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: moje biljno carstvo Sre Jul 14 2010, 14:52 | |
| Asparagus, prosle godine sejala bobice, sada se vec razbokorio  crasula  sumica od ukrasnih papricica, ove su crno ljubicaste  ovo jos uvek ne znam sta je, ali sam ga rascerupala i napravila bas dosta pelcera, ovo je jedan od njih  i jedan od 5-6 adama, ovaj je najveci  |

| Naslov: Re: moje biljno carstvo Sre Jul 14 2010, 15:07 | |
| Pregledala sam malo sta sam bila proletos nabavila, i evo da javim da su mi kadifice upokojene, valjda su ih one silne kise totalno udavile, a sa verbenama sam bas razocarana, od tri stojece mi zasad ostade jedna, i ta nesto bas nije. A od dve visece obe su zive ali u nekako zalosnom stanju, nesto ne radim kako treba, suse im se listovi odozdo, tako da ih dogodine sigurno necu kupovati. Sejala sam proletos beli bosiljak, speronelu, ukrasni pasulj i tako svasta nesto a nikle mi samo papricice, i iz cele kesice samo jedna kampanula medium! Bolje ista nego nista  nevestin veo, moj proizvod, sisala staru biljku, pa ko velim da se ne bace grancice  vanilin zbun   lantan , sprema cvet  viseca fuksija, sa ljubicastom suknjicom, mada ovde izgleda kao da je pink  imam jos jednu visecu samo nikako da procveta |

| Naslov: Re: moje biljno carstvo Sre Jul 14 2010, 15:20 | |
| pa patuljaste pelargonije, jarko crvena  a ova mi je miljenica, prosli put je bio toliko velik cvet, da sam morala da ga poduprem  bebi roze, ova vec nije patuljasta    nikako da uslikam roza burgmansiju, ili je u pupoljcima ili je vec prosao cvet,  pogled sa strane na dzunglu muskatli i burgmansije  dvorisni hibiskus, u cvetu  ovu biljku kupila prosle godine na pijaci, ove godine prvi put cvetala, poludela sam od nje, zauzela mi je pola dvorista, a tek neprijatan miris cvetova   |

| Naslov: Re: moje biljno carstvo Sre Jul 14 2010, 15:25 | |
| I za kraj, jasmin, poceo da cveta  |
|  | | Zdravka počasni član

Godina: 51 Broj poruka: 354 Mjesto: Kikinda Raspolozenje: za prijatelje uvek raspolozena Datum upisa: 09.10.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: moje biljno carstvo Sre Jul 14 2010, 22:44 | |
| Svaka cast Yolli, bas su ti lepe biljke i pored ovog nevremena koje nikako neprija nasim ljubimcima. |

| Naslov: Re: moje biljno carstvo Čet Jul 15 2010, 08:12 | |
| Hvala ti Zdravka na pohvalama, mislim da zasluga pripada forumu, mnoge biljke sam ovde otkrila i naravno kad sam ih negde ugledala  morala sam da ih uzmem  Sto se loseg vremena tice najvise mi je ostecena burgmansija, listovi su joj skroz izbuseni od leda, ali oporavice se |
|  | | bubamarac moderator

Godina: 33 Broj poruka: 2104 Mjesto: Apatin Raspolozenje: svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa: 28.03.2008 Zemlja: 
 | |  | | yellow počasni član

Godina: 41 Broj poruka: 484 Mjesto: uzice Omiljena biljka: kalatee difenbahije marante dracene fikusi anglaoneme...... Datum upisa: 27.10.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: moje biljno carstvo Sub Jul 17 2010, 12:56 | |
| prekrasno Yolly kada si sisala nevestin veo pa da i ja tako uradim? |

| Naslov: Re: moje biljno carstvo Ned Jul 18 2010, 00:50 | |
| Mislim da je bilo pocetkom maja Sladjo, i reznice su bile bas nikakve, (izmedju 5 i 10 cm) nisam znala kako bi ih posadila. Sipala sam zemlju u saksiju, pa sam polozila one nikakve reznice i na kraju sipala jos zemlje preko njih i naravno zalila. I bas sam se zacudila kad sam posle izvesnog vremena videla da su bas, bas porasle |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |