| | Police za kaktuse i ostale sitnice | |
|
| Autor | Poruka |
|---|
Aiwa počasni član

Godina: 30 Broj poruka: 594 Mjesto: iza sedam moraa..... Omiljena biljka: Kaktusi - Difenbahije Datum upisa: 06.01.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Police za kaktuse i ostale sitnice Pon Jan 11 2010, 14:17 | |
| Razmisljam gde da smestim svioe drage kaktuse , jer malci rastu a kolekcija se sama od sebe nekako siri  a na terasi sve manje mesta... Dragi mi rece on ce to da napravi samo ja da smislim sta i kako... imate li kakav predlog ili neku slicicu... |
|
 | |
bubamarac moderator

Godina: 33 Broj poruka: 2102 Mjesto: Apatin Raspolozenje: svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa: 28.03.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Police za kaktuse i ostale sitnice Pon Jan 11 2010, 15:16 | |
| Pogledaj ovaj link, meni se cini da bi ovakva polica bila zgodna i za kaktuse. Fora je u Osvetljenju koje sama mozes redulisati ali postoji opcija i za tajmer. http://www.growsonyou.com/kmccue07/blog/5589-plant-shelves  |
|
 | |
mena moderator

Godina: 36 Broj poruka: 3873 Mjesto: Ugljevik Omiljena biljka: Exoticus Datum upisa: 22.02.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Police za kaktuse i ostale sitnice Pon Jan 11 2010, 16:39 | |
| |
|
 | |
Kristina Novi član

Godina: 20 Broj poruka: 14 Mjesto: Bajina Basta Raspolozenje: Uvek raspolozena za razmenu saveta.. Omiljena biljka: Kaktusi Datum upisa: 09.02.2010 Zemlja: 
 | |
 | |
Aiwa počasni član

Godina: 30 Broj poruka: 594 Mjesto: iza sedam moraa..... Omiljena biljka: Kaktusi - Difenbahije Datum upisa: 06.01.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Police za kaktuse i ostale sitnice Čet Feb 11 2010, 15:51 | |
| Pa trebalo bi mi nesto prakticno i lako za prenosenje...drvo mislim da ne dolazi u obzir jer kaktuse treba obinije zalivati tokom letnjih zega pa bi brzo propalo.... |
|
 | |
lepa kata počasni član

Godina: 56 Broj poruka: 724 Mjesto: zemun, srbija Raspolozenje: vedro Datum upisa: 25.02.2009
 | Naslov: Re: Police za kaktuse i ostale sitnice Čet Feb 11 2010, 19:31 | |
| Ja sam kao najpovoljniju za smeštaj kolekcije ošacovala u Merkuru i "Uradi sam" metalnu policu sa 4 police i petom završnom, visine oko 170, dužina ima raznih, meni bi pasalo da uklopim do dva metra. Dubina je 30 cm tako da ima dovoljno mesta za nekoliko redova saksija, a da svi dobiju sunca i svetlosti dovoljno, Ima je u beloj i čini mi se braon boji. Jedna košta oko tri hiljade dinara. Ako ne kupuješ vredelo bi pogledati bar kao ideju.  |
|
 | |
Kristina Novi član

Godina: 20 Broj poruka: 14 Mjesto: Bajina Basta Raspolozenje: Uvek raspolozena za razmenu saveta.. Omiljena biljka: Kaktusi Datum upisa: 09.02.2010 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Police za kaktuse i ostale sitnice Čet Feb 11 2010, 23:47 | |
| | Aiwa :: | | Pa trebalo bi mi nesto prakticno i lako za prenosenje...drvo mislim da ne dolazi u obzir jer kaktuse treba obinije zalivati tokom letnjih zega pa bi brzo propalo.... |
Znam ali polica moze biti od drveta a ispod kaktus mozes staviti lim ili tako nesto... |
|
 | |
lepa kata počasni član

Godina: 56 Broj poruka: 724 Mjesto: zemun, srbija Raspolozenje: vedro Datum upisa: 25.02.2009
 | Naslov: Re: Police za kaktuse i ostale sitnice Sub Feb 13 2010, 01:35 | |
| Još jedna ideja kad je smeštaj kaktusa u pitanju. Ako je polica od drveta (a i inače) zgodno je kaktuse staviti na plastične tacne kojih ima zbilja najrazličitijih dimenzija i boja, a nisu previše skupe. Tako je lakše premeštati po potrebi biljke. Kad se nakupi puuno malih saksijica to postaje vrlo potrebno  |
|
 | |
| | Police za kaktuse i ostale sitnice | |
|