|
|
| Autor | Poruka |
|---|
fanny54 počasni član

Godina: 57 Broj poruka: 775 Mjesto: Banovići Raspolozenje: uvjek raspoložena Omiljena biljka: fuksije,begonije,datura i ostalo Datum upisa: 16.01.2010 Zemlja: 
 | Naslov: Re: moje ljubimice Uto Nov 02 2010, 17:54 | |
| |
|
 | |
p_e_r_o@hotmail.com počasni član

Godina: 19 Broj poruka: 626 Mjesto: dalj Raspolozenje: vedar i veseo uvijek za salu.. Omiljena biljka: lagerstremija, hibiskus, zmajevci, lopoc itd da ne nabrajam... Datum upisa: 03.08.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: moje ljubimice Sre Nov 03 2010, 17:38 | |
| prekrasno fanny kod tebe nema sta nema  bas sam odusevljen:D |
|
 | |
fanny54 počasni član

Godina: 57 Broj poruka: 775 Mjesto: Banovići Raspolozenje: uvjek raspoložena Omiljena biljka: fuksije,begonije,datura i ostalo Datum upisa: 16.01.2010 Zemlja: 
 | Naslov: Re: moje ljubimice Čet Nov 04 2010, 19:59 | |
| evo sličica mojih brugmansija slikane juće 03. novembra koje još uvijek cvjetaju.  Uploaded with ImageShack.us  Uploaded with ImageShack.us |
|
 | |
fanny54 počasni član

| Naslov: Re: moje ljubimice Čet Nov 04 2010, 20:03 | |
| vatreni grm u svom novom ruhu  Uploaded with ImageShack.us  Uploaded with ImageShack.us |
|
 | |
fanny54 počasni član

| Naslov: Re: moje ljubimice Čet Nov 04 2010, 20:09 | |
| a u vrtu prava jesen  Uploaded with ImageShack.us  Uploaded with ImageShack.us |
|
 | |
tikvić aktivni član

Godina: 49 Broj poruka: 78 Mjesto: Stolac Raspolozenje: kako kad Omiljena biljka: sve biljke a posebno: brugmansie,kaktusi i sukulenti i perunike Datum upisa: 07.09.2010 Zemlja: 
 | Naslov: Re: moje ljubimice Čet Nov 11 2010, 14:47 | |
| Draga Fani ćvijeće ti je savršeno. Gdje si smjestila plumeriu i adenium. Ja još uvjek ne znam gdje da spremim moje na zimovanje: |
|
 | |
fanny54 počasni član

| Naslov: Re: moje ljubimice Čet Nov 11 2010, 16:37 | |
| |
|
 | |
tikvić aktivni član

Godina: 49 Broj poruka: 78 Mjesto: Stolac Raspolozenje: kako kad Omiljena biljka: sve biljke a posebno: brugmansie,kaktusi i sukulenti i perunike Datum upisa: 07.09.2010 Zemlja: 
 | Naslov: Re: moje ljubimice Pet Nov 12 2010, 07:37 | |
| Ja nikad nisam ostavljala dature preko zime. I ja sam ih ove godine ostavila prvi put. Bjeloj duploj se već osušip vrh a žuta dupla se još dobro drži. Iman jednu malu koja nije cvijetala, pa ne znam koje je boje ona je takođe još uvjek ok.Mada mislim da su male šamse da prežive zimu.Znam da je bijeloj velikocvijetnoj dovoljno da ostane korjen i ona na proljeće potjera, a za ostale ne znam. Ja sam uspjela uzet sjeme od bijele velikog cvijeta i ljubičastobijele duple. Tog sjemena ima dovoljno, šaljem ti ga na proljeće. Na žutoj duploj ima jedna velika čahura ali je još uvjek zelena. Neću da je diram, čekam da sama pukne. Ako sjeme sazre, dobit ćeš i ti. Sva tri pelcera bijele brugmansije što si mi poslala, već imaju nove vrščiće, nadam se da će preživjeti zimu.
|
|
 | |
fanny54 počasni član

| Naslov: Re: moje ljubimice Pet Nov 12 2010, 18:58 | |
| |
|
 | |
tikvić aktivni član

| Naslov: Re: moje ljubimice Uto Nov 16 2010, 07:29 | |
| Draga Fani iskrene čestitke povodim Kurban Bajrama!
|
|
 | |
fanny54 počasni član

| Naslov: Re: moje ljubimice Ned Jan 16 2011, 14:22 | |
| danas je godina dana kako se družim sa vama dragi moji formaši.za ovu godinu sam naučila više o cvijeću nego do sada u životu iako sam oduvjek volila i gajila cvijeće.e za tu priliku pokazaću vam svoje prinove sama sam sebe ćastila.  calathea  aralija |
|
 | |
fanny54 počasni član

| Naslov: Re: moje ljubimice Ned Jan 16 2011, 14:31 | |
|  božična zvijezda malo ofucana ali ide na lijećenje božićni kaktus je napupao   i jedan ukras za terasu |
|
 | |
yellow počasni član

Godina: 41 Broj poruka: 484 Mjesto: uzice Omiljena biljka: kalatee difenbahije marante dracene fikusi anglaoneme...... Datum upisa: 27.10.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: moje ljubimice Ned Feb 06 2011, 17:37 | |
| sve je extra  a ideja sa medom je najsipaticnija,ako nije tajna,sta si radila? veeeeliki pozzz |
|
 | |
FatimaH aktivni član

Godina: 51 Broj poruka: 83 Mjesto: Srebrenik Raspolozenje: kako-kad Omiljena biljka: bugenvilija i oleandar Datum upisa: 20.09.2011 Zemlja: 
 | Naslov: Re: moje ljubimice Sre Sep 28 2011, 22:10 | |
| Draga fanny sve su ti biljke extra, a cytisusom i bijeli i crveni su fascinantni kao nizovi biserja. Možeš li mi reći koliko vremena treba pasiflori da naraste onolika kao tvoja, moja je mala pa me zanima kako brzo raste. |
|
 | |
|