Radoznala Novi član

Godina: 49 Broj poruka: 3 Mjesto: Pozarevac Omiljena biljka: Uh.... Magnolia Grandiflora, Liriodendron Tulipifera, Acer Palmatum... Datum upisa: 26.03.2010 Zemlja: 
 | Naslov: Najlepse je kod kuce Pet Mar 26 2010, 08:54 | |
| Pozdrav svim clanovima foruma! Od danas sam i ja sa vama. Volim cvece, ukrasno zbunje, razne vrste puzavica, ali favoriti su mi razne vrste ukrasnog drveca.  Za pocetak sam zelela poslati sliku svog licnog  raja, koja datira od pre dve godine, ali ocigledno ne umem! Dosta sam izmena napravila od tada, ali o tome cemo (ako vas bude zanimalo) sledeci put |
|
bubamarac moderator

Godina: 33 Broj poruka: 2102 Mjesto: Apatin Raspolozenje: svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa: 28.03.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Najlepse je kod kuce Pet Mar 26 2010, 17:53 | |
| |
|
mak počasni član

Godina: 54 Broj poruka: 614 Omiljena biljka: sve Datum upisa: 14.10.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Najlepse je kod kuce Pet Mar 26 2010, 19:48 | |
| |
|
Radoznala Novi član

Godina: 49 Broj poruka: 3 Mjesto: Pozarevac Omiljena biljka: Uh.... Magnolia Grandiflora, Liriodendron Tulipifera, Acer Palmatum... Datum upisa: 26.03.2010 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Najlepse je kod kuce Pon Mar 29 2010, 14:12 | |
| Hvala puno na dobrodoslici. Pogledah uputstvo, pa ajd da probam sada da ubacim slicicu.... Ne ide! Trazi mi mail adresu i password. Dakle, upisah svoj mail koji se nalazi i u profilu, ali me vraca jer je INCORECT!? Ako vas ne davim puno, zamolila bih da mi date uputstvo sta da ukucam Mnogo vas pozdravljam! |
|
Radoznala Novi član

| Naslov: Re: Najlepse je kod kuce Pon Mar 29 2010, 14:43 | |
| Uspela sam jedino da ubacim Avatar  |
|