kelta počasni član

Godina: 35 Broj poruka: 1025 Omiljena biljka: ruza Datum upisa: 30.05.2007 Zemlja: 
 | Naslov: KAKVE SU OVO BOLESTINE? Sub Jun 05 2010, 19:06 | |
| Pogledajte slike i recite mi sta je ovo. Da napomenem, cvijece je izneseno prije Islanda i vulkana, i obolilo je samo spoljasnje lisce   Ovo je stvarno roza lisce, pokusala sam na drugoj slici da docaram sitna udubljenja, kao ranice...ne vidi se dobro Babina solandra  i list koji je obolio  i ovdje isto   i ovdje   A tek ovaj amarilis sto nikad procvjetao nije, nego se samo oboji list, kao da pukne, vjerovatno u bojama u kojima je mislio cvjetati  |
|
p_e_r_o@hotmail.com počasni član

Godina: 19 Broj poruka: 626 Mjesto: dalj Raspolozenje: vedar i veseo uvijek za salu.. Omiljena biljka: lagerstremija, hibiskus, zmajevci, lopoc itd da ne nabrajam... Datum upisa: 03.08.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: KAKVE SU OVO BOLESTINE? Sub Jun 05 2010, 20:36 | |
| |
|
p_e_r_o@hotmail.com počasni član

Godina: 19 Broj poruka: 626 Mjesto: dalj Raspolozenje: vedar i veseo uvijek za salu.. Omiljena biljka: lagerstremija, hibiskus, zmajevci, lopoc itd da ne nabrajam... Datum upisa: 03.08.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: KAKVE SU OVO BOLESTINE? Sub Jun 05 2010, 20:38 | |
| a na ehmeji ,islim da je to od vlage previse pa onda jake promjene dan i noc bile zadnji par dana ....ja mislim da je to to ....eto toliko od mene.... |
|
baba počasni član

Godina: 38 Broj poruka: 672 Mjesto: Svilajnac Raspolozenje: veciti melanholik Omiljena biljka: sve sem smrda  Datum upisa: 02.03.2008
 | Naslov: Re: KAKVE SU OVO BOLESTINE? Sub Jun 05 2010, 22:24 | |
| Bas ti je Pero lepo reko Poslusaj ga  Ne zalivaj cvece skoro pa uopste , sve dok su ove nocne i dnevne temperature nenormalne  |
|
kelta počasni član

Godina: 35 Broj poruka: 1025 Omiljena biljka: ruza Datum upisa: 30.05.2007 Zemlja: 
 | Naslov: Re: KAKVE SU OVO BOLESTINE? Sub Jun 05 2010, 22:36 | |
| Pa sve cvijece je pod zaklonom, fikus konkretno stoji pod lozom koja ja olistala, cak ni kisa nije mogla previse da ga natopi ...a ostalo cvijece stoji na stepenicama, i iznad je krov, nadstresnica, tako da nije pretjerano pod suncem ni pod kisom...samo listici koji strse su nastradali...u sv. slucaju, hvala vam, bilo bi dobro da je tako i da se izvuce  |
|