Fluks  | |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 76 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 76 Gosta :: 2 Provajderi Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 170 dana Čet Mar 08 2012, 16:36 |
|
Anthurium
5
5
2
| |
| Autor | Poruka |
|---|
yellow počasni član

Godina: 41 Broj poruka: 484 Mjesto: uzice Omiljena biljka: kalatee difenbahije marante dracene fikusi anglaoneme...... Datum upisa: 27.10.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Anthurium Ned Nov 08 2009, 18:47 | |
| Anthurijum ili Flamingo je veoma teska za gajenje.Vazna je ujednacena temperatura,nepodnosi njen nagli pad nocu.Aako su listovi sitni inema cvetova treba ga prihraniti |
|  | | Simica aktivni član

Broj poruka: 164 Datum upisa: 06.02.2008
 | Naslov: Re: Anthurium Sub Dec 12 2009, 16:20 | |
| Ja imam novi i javiću vam kakav je kada procvijeta, mali je i ima samo listove. |
|  | | azaleja aktivni član

Godina: 35 Broj poruka: 74 Mjesto: Novi Pazar Raspolozenje: Biljke me cine sretnom,ispunjavaju moj zivot,pruzaju zadovoljstvo Omiljena biljka: Azaleja,Kalathea,Ljiljani,Kale,Kane,...
Datum upisa: 02.03.2010 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Anthurium Ned Apr 18 2010, 17:37 | |
| MOj Anthurijum kao da nije iz te price da su teski za uzgoj.Imam ga vec dve godine,kupljen je u Metrou kao mlada biljcica sa cetiri cveta,a sada je to jedan pristojan primerak sa razgranatim listovima i sa po jedno 5-6 cvetova u kontinuitetu.Nemam sa njim loseg iskustva,voli vodu,blagu svetlost i orosavanje,a za uzvrat mi pruza lepotu i traje...  |
|  | | BetiBup počasni član

Godina: 30 Broj poruka: 391 Mjesto: Banja Luka Raspolozenje: :-) Omiljena biljka: Ruza, kaktus Datum upisa: 12.11.2008
 | Naslov: Re: Anthurium Ned Apr 18 2010, 20:11 | |
| Azaleja, ocigledno te hoce ta biljcica i imas srece jer je predivna! Todos_d, anturijum ti je krasan, za desetku!  |

Godina: 35 Broj poruka: 74 Mjesto: Novi Pazar Raspolozenje: Biljke me cine sretnom,ispunjavaju moj zivot,pruzaju zadovoljstvo Omiljena biljka: Azaleja,Kalathea,Ljiljani,Kale,Kane,...
 | Naslov: Re: Anthurium Pon Apr 19 2010, 13:03 | |
| Beti nemam pojma o cemu se radi,negujem je kao i sve ostale biljke,mada sam se potrudila da joj obezbedim uslove kakve voli,i ona to ocigledno ceni .U jednoj radnji sam videla kapitalan primerak i odusevila se koliko moze da naraste,pa se nadam da ce i moj poziveti toliko da jednom bude takav.Jos samo kad bih uspela da postavim slike...  |
|  | | Gost Gost

| Naslov: Re: Anthurium Pon Apr 19 2010, 18:50 | |
| Ja sam već dosta puta nailazio na njega po veoma povoljnoj ceni, ali nisam smeo da ga kupim jer svi kažu da je jako težak za održavanje!  Moram ga i ja kupiti! |
|  | | BetiBup počasni član

Godina: 30 Broj poruka: 391 Mjesto: Banja Luka Raspolozenje: :-) Omiljena biljka: Ruza, kaktus Datum upisa: 12.11.2008
 | Naslov: Re: Anthurium Pon Apr 19 2010, 23:40 | |
| Danas sam mjerkala jedan anturijum sa roza cvjetovima (i guzmaniju sa ljubicastim cvijetom  ) . Anturijum je bio krsana, ali mi je tacno bilo zao da ga kupim jer sam ga unaprijed osudila na propast u mojoj kuci!  To bi mi bilo jaaako zao! Inace, divna biljka! |

| Naslov: Re: Anthurium Uto Apr 20 2010, 08:57 | |
| Ma samo hrabro,mozda ce taj sledeci koji kupis biti manje zahtevan od prethodnog.A stvarno zna da vrati lepotom kad je zadovoljan,mada zaista nisam primetila da zeli neke posebne uslove,orosavam ga svakodnevno samo po listovima,zalivam umereno,i drzim ga u polusenci,to je sve.Srecno tebi i svima koji ga pozele imati  |
|  | | p_e_r_o@hotmail.com počasni član

Godina: 19 Broj poruka: 626 Mjesto: dalj Raspolozenje: vedar i veseo uvijek za salu.. Omiljena biljka: lagerstremija, hibiskus, zmajevci, lopoc itd da ne nabrajam... Datum upisa: 03.08.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Anthurium Uto Apr 20 2010, 17:59 | |
| ja sam nabavio jedan pelcercic sa roza cvijetovima pa sad jja se nadam da ce se primit imao je dvije zilice.... |
|  | | RanjeniOrao Novi član

Godina: 27 Broj poruka: 1 Omiljena biljka: U POTRAZI ZA NJOM (VOLIM SVE) Datum upisa: 07.04.2012 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Anthurium Sub Apr 07 2012, 22:18 | |
| |
|  | | |
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |