|
| Autor | Poruka |
|---|
ružica počasni član

Godina: 34 Broj poruka: 430 Mjesto: sarajevo Raspolozenje: život čine male stvari.... Omiljena biljka: RUŽE....kaktusi....ma sve Datum upisa: 02.04.2011 Zemlja: 
 | Naslov: Ruže i rasade Sub Apr 02 2011, 10:41 | |
|  Zdravo Svima ,nova sam,imam vrt konačno,al NIŠTA neznam  .........molim za pomoč.ruže najviše volim  ,voljela bih iste posaditi il kako več....  ..........Kakve rasade da kupim...ma ja nemam pojma ,sad sadim travu i to je bila čitava drama,rekoše mi da kupim ašov il kako se to zove,meni je to isto lopata,ja zaista ništa neznam,odrasla sam u stanu...:8 sad imam vrt i želim ga urediti pa molim Vas za pomoč...  Unaprijed hvala!!!!! |
|
 | |
mak počasni član

Godina: 54 Broj poruka: 625 Omiljena biljka: sve Datum upisa: 14.10.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Ruže i rasade Sub Apr 02 2011, 16:24 | |
| Dobro došla Ružice. Lijepo se naoružaj alatom, sjemenkama, rasadom i šta ti najviše treba je strpljenje. Preporučila bih ti da počneš s biljkama koje se lako uzgajaju da stekneš određeno iskustvo. Bit će tu grešaka (kao i kod svih nas), ali na greškama se uči. Ima na ovom forumu još Sarajki koje su iskusne cvjećarke, pa ti i one mogu pomoći u početničkim problemima. |
|
 | |
admin Admin

Godina: 43 Broj poruka: 607 Omiljena biljka: Ruža,bugenvilia Datum upisa: 29.05.2007 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Ruže i rasade Sub Apr 02 2011, 21:35 | |
| Dobro došla, najbolje bi bilo kad bi uslikala svoju buduću baštu i da nam opišeš da li je riječ o osunčanom,polu ili sjenovitom dijelu, tako da možemo pravilno posavjetovati. Ovde već ima dosta toga napisanog pa nije loše malo prelistati ovaj forum. _________________  |
|
 | |
mak počasni član

Godina: 54 Broj poruka: 625 Omiljena biljka: sve Datum upisa: 14.10.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Ruže i rasade Sub Apr 02 2011, 21:54 | |
| Admin je napisao dobar prijedlog. Napiši nešto više o tvojoj bašti (slike bi bile još bolje), kako bi voljela da izgleda, a na forumu imamo i jednog uzgajivača (dadoxxl) koji ti može pomoći i kod kojeg možeš naručiti ruže. Članovi foruma koji su kod njega kupovali ruže i ostale biljke su jako zadovoljni.
|
|
 | |
ružica počasni član

Godina: 34 Broj poruka: 430 Mjesto: sarajevo Raspolozenje: život čine male stvari.... Omiljena biljka: RUŽE....kaktusi....ma sve Datum upisa: 02.04.2011 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Ruže i rasade Sub Apr 02 2011, 23:02 | |
|  Naravno to sam i mislila da uslikam i pošaljem trenutno stanje,al neznam kako postaviti sličice....cccccccccccccc  Izgleda ništ neznam.....hahahaha |
|
 | |
admin Admin

Godina: 43 Broj poruka: 607 Omiljena biljka: Ruža,bugenvilia Datum upisa: 29.05.2007 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Ruže i rasade Ned Apr 03 2011, 03:13 | |
| _________________  |
|
 | |
ružica počasni član

| Naslov: Re: Ruže i rasade Čet Apr 28 2011, 08:17 | |
| |
|
 | |
ružica počasni član

| Naslov: Re: Ruže i rasade Čet Apr 28 2011, 12:20 | |
| |
|
 | |
|