kokoloko Novi član

Godina: 28 Broj poruka: 5 Mjesto: Banja Luka Omiljena biljka: Orhideja, Olijander, Rododendron... Datum upisa: 12.11.2011 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Orhideje Ned Jan 22 2012, 19:45 | |
| | mirea :: | dali mozes da mi kazes gdje ti u banja luci kupujes orhideje.i kakva im je cijena tamo.u doboju su prilicno skupeoko 30 km.a mislila sam doc i do obija i znas li kakvu imaju ponudu tamo. unaprijed se zahvaljujem na odgovoru. |
Kupujem u Obiju-ponuda je odlicna, cesto imaju nove i cesto imaju popust...na popustu su oko 11KM sa jednom gramom...a one sa dvije su skuplje...van popusta su od 15 do 25 KM. |
|
mirea Član

Godina: 37 Broj poruka: 16 Mjesto: doboj Omiljena biljka: orhideja Datum upisa: 20.07.2011 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Orhideje Pon Jan 23 2012, 19:46 | |
| | kokoloko :: | Kupujem u Obiju-ponuda je odlicna, cesto imaju nove i cesto imaju popust...na popustu su oko 11KM sa jednom gramom...a one sa dvije su skuplje...van popusta su od 15 do 25 KM. | to je bas jako povoljno.ja evo vec duze nagovaram muza da idemo u obi a on samo obecava i obecava.nadam se da ce uskoro ispuniti obecanje. |
|
kokoloko Novi član

Godina: 28 Broj poruka: 5 Mjesto: Banja Luka Omiljena biljka: Orhideja, Olijander, Rododendron... Datum upisa: 12.11.2011 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Orhideje Pon Feb 20 2012, 23:32 | |
| | kokoloko :: | Kupujem u Obiju-ponuda je odlicna, cesto imaju nove i cesto imaju popust...na popustu su oko 11KM sa jednom gramom...a one sa dvije su skuplje...van popusta su od 15 do 25 KM. |
Sta je ovo...svi se ucutali, niko nista ne pise o svojim ljepoticama????????? |
|