| | Kalanhoja (Kalanchoe blossfeldiana) | |
|
|
| Autor | Poruka |
|---|
mena moderator

Godina: 37 Broj poruka: 3873 Mjesto: Ugljevik Omiljena biljka: Exoticus Datum upisa: 22.02.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Kalanhoja (Kalanchoe blossfeldiana) Pet Mar 27 2009, 17:13 | |
| Ona hoce da cvjeta kad je na prozoru.. _________________ Ako hoćeš da budeš mudar, nauči pametno da pitaš, pažljivo da slušaš, mirno da odgovaraš i da prestaneš kad nemaš više šta da kažeš.
|
|
 | |
slacko počasni član

Godina: 55 Broj poruka: 570 Mjesto: Nish Raspolozenje: taman ko i ovo vreme ,promenljivije nego što bih volela Omiljena biljka: jatropa podagrica Datum upisa: 29.02.2008
 | Naslov: Re: Kalanhoja (Kalanchoe blossfeldiana) Pet Mar 27 2009, 18:08 | |
| Bogami prijo,tebi nešto svašta s tobom dolazi.Pa da vidiš čuda pročulo se to ovde i evo ova došla sa mnom.Ju čuda,zamisli a ja potpuno ne... dužna(platila je drugarica koja mi je poklonila ) |
|
 | |
dacapd Novi član

Godina: 32 Broj poruka: 11 Datum upisa: 15.08.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Kalanhoja (Kalanchoe blossfeldiana) Pon Avg 17 2009, 09:26 | |
| Pozdrav svima i jedno pitanje. Ja sam svoje kalanhoje kupila i presadila u žardinjere na terasi. Stoje na suncu cijeli dan. Kada je proslo razdoblje cvjetanja one sada stoje onako zelene i ne znam sta da radim sa njima??? Jako su se rasirile bilo bi tu za presaditi dosta ali ne znam kad i sta da radim sad sa njima??? Evo to izgleda ovako:  |
|
 | |
mena moderator

Godina: 37 Broj poruka: 3873 Mjesto: Ugljevik Omiljena biljka: Exoticus Datum upisa: 22.02.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Kalanhoja (Kalanchoe blossfeldiana) Pon Avg 17 2009, 20:28 | |
| Mogu da ti ostanu preko zime u zardinjeri,i ja imam par komada posadjenih isto tako samo sto su pelceri od proslog ljeta,pa jos nisu cvjetali.. Ako ih stavis preko zime na prozorsku dasku,mozes se nadati cvjeticima.. _________________ Ako hoćeš da budeš mudar, nauči pametno da pitaš, pažljivo da slušaš, mirno da odgovaraš i da prestaneš kad nemaš više šta da kažeš.
|
|
 | |
dacapd Novi član

Godina: 32 Broj poruka: 11 Datum upisa: 15.08.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Kalanhoja (Kalanchoe blossfeldiana) Pon Avg 17 2009, 20:37 | |
| A kad da uzmem pelcere od ovih svojih??? |
|
 | |
mena moderator

| Naslov: Re: Kalanhoja (Kalanchoe blossfeldiana) Pon Avg 17 2009, 20:46 | |
| Mozes i sad nije problem nisu to komplikovane biljke.. _________________ Ako hoćeš da budeš mudar, nauči pametno da pitaš, pažljivo da slušaš, mirno da odgovaraš i da prestaneš kad nemaš više šta da kažeš.
|
|
 | |
marija aktivni član

Godina: 28 Broj poruka: 79 Mjesto: niksic Omiljena biljka: Sukulenti Datum upisa: 16.12.2008
 | Naslov: Re: Kalanhoja (Kalanchoe blossfeldiana) Pon Nov 02 2009, 14:53 | |
| |
|
 | |
Simica aktivni član

Broj poruka: 164 Datum upisa: 06.02.2008
 | Naslov: Re: Kalanhoja (Kalanchoe blossfeldiana) Sub Dec 12 2009, 15:57 | |
| Moje neće da cvijetaju. NIKAKO!  |
|
 | |
Zdravka počasni član

Godina: 51 Broj poruka: 354 Mjesto: Kikinda Raspolozenje: za prijatelje uvek raspolozena Datum upisa: 09.10.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Kalanhoja (Kalanchoe blossfeldiana) Sub Dec 12 2009, 22:53 | |
| Ni moje rkli su mi da ih malo zalivam i da ih drzim na hladnije mesto, a opet NISTA  |
|
 | |
Yolli počasni član

Godina: 51 Broj poruka: 423 Mjesto: Kikinda Raspolozenje: raspolozena, nego sta Omiljena biljka: dracena Datum upisa: 13.03.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Kalanhoja (Kalanchoe blossfeldiana) Sub Dec 12 2009, 23:02 | |
| Pitanje za Mariju: Da li si ih sad kupila ili si ih od letos sacuvala, pa ti sad ponovo cvetaju? Moje su na zimovanju u hladnoj prostoriji i dobro izgledaju ali ni govora nema o nekom cvetanju! Mada se ne zalim letos su zaista celo leto krasile terasu svojim cvetovima  |
|
 | |
marija aktivni član

Godina: 28 Broj poruka: 79 Mjesto: niksic Omiljena biljka: Sukulenti Datum upisa: 16.12.2008
 | Naslov: Re: Kalanhoja (Kalanchoe blossfeldiana) Sre Jan 27 2010, 11:27 | |
| ove sam kupila sa cvijetom, mada imam dvije jos sa bijelim cvijetom i yutim, kod mene su procvjetale, stoje mi u hodniku, ima svjetlosti dovoljno, temperatura srednja, a zalivam ih bas rijetko, zaboravis na njih to ti je moj savjet, pa kad ih se sjetis ponekad zalijes, meni tako uspijeva  |
|
 | |
| | Kalanhoja (Kalanchoe blossfeldiana) | |
|