bubamarac moderator

Godina: 33 Broj poruka: 2104 Mjesto: Apatin Raspolozenje: svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa: 28.03.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Lisianthus Ned Mar 30 2008, 19:14 | |
| Kad god videim ovaj cvet on me nekako opcini. Moze se uzgajati u nasim krajevima. Do sad ga nisam imao ali se nadam da cu ove godine biti ponosni vlasnik ovog cveta, bar sam takvo obecanje dobio. Moze se naci u vise boja kao sto su roza, zuta, bela,ljubicasta, svetlo zelena a postoje i vrste u kojima su pomesane dve boje. Kolkiko sam saznao najbolje uspeva u plasteniku.  Moze se gajiti i u saksiji, koliko sam pronaso o njemu na netu jako tesko podnosi stresne situacije. Cak sam procitao da ga razlika temperature u zemlji i vodi sa kojom se zaliva moze dokrajciti.  |
|
djeka počasni član

Godina: 48 Broj poruka: 631 Mjesto: Svilajnac Omiljena biljka: bugenvilia Datum upisa: 12.11.2007 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Lisianthus Ned Mar 30 2008, 20:04 | |
| Ja sam je imala pre 4 godine i bile su mi lepe tog leta, ali nazalost nisu prezivele zimu. Sledece godine u polece sam dobila veliku biljku i sve je bilo super do zime. Ocigledno ne umem sa njom i za mene je ona malo vise zahtevna zimi Sada je na pijaci zaobilazim u velikom luku, a da je lepa LEPA JEEEEEEEE  |
|
bubamarac moderator

Godina: 33 Broj poruka: 2104 Mjesto: Apatin Raspolozenje: svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa: 28.03.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Lisianthus Sre Sep 10 2008, 13:11 | |
| |
|