|
|
| Autor | Poruka |
|---|
mak počasni član

Godina: 54 Broj poruka: 625 Omiljena biljka: sve Datum upisa: 14.10.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Rhododendron Uto Okt 20 2009, 15:40 | |
| | mena :: | Zove se GOLDFLIMMER  |
Hvala meno. |
|
 | |
ema počasni član

Godina: 40 Broj poruka: 1059 Mjesto: Sanski Most Datum upisa: 22.01.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Rhododendron Uto Okt 20 2009, 17:52 | |
| Mak, zaista mi je drago što si članica našeg foruma. Od tebe ćemo moći puno naučiti. Trebalo je uzgojiti nešto tako lijepo. |
|
 | |
mak počasni član

Godina: 54 Broj poruka: 625 Omiljena biljka: sve Datum upisa: 14.10.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Rhododendron Uto Okt 20 2009, 22:53 | |
| | ema :: | | Mak, zaista mi je drago što si članica našeg foruma. Od tebe ćemo moći puno naučiti. Trebalo je uzgojiti nešto tako lijepo. |
Hvala ti ema. I ja se radujem našem druženju. Vidim da si iz Sanskog Mosta. Ja sam bila početkom oktobra 1 dan u Sani. Možda se nekad tamo i sretnemo. Pozdrav
 |
|
 | |
magnolija počasni član

Godina: 48 Broj poruka: 337 Mjesto: sarajevo Datum upisa: 12.09.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Rhododendron Pet Okt 23 2009, 09:01 | |
| mak napisala sam za hortenziju da je mrak a li ovaj rodi tek nemam riječi.kod mene je isti samo duplo manji.cijelo ljeto sam ga mazila i pazila dodavala mu prehranu za rodije.izgleda fino vidim da ima i pupoljaka, vjerovatno će me u proljeće nagraditi ovakvim cvjetovima kao kod tebe.kad dođe proljeće izvijestit ću vas. pročitala sam i tvoj blog fino ti to sve radiš ali pošto sve to toliko voliš kao i svi mi ovdje sa foruma očekujemo i puno sličica od tebe.ja moram priznati da sam malo lijena da ih postavljam ali me uveseljavaju ovi moji forumaši sa svakom postavljenom sličicom. |
|
 | |
mak počasni član

| Naslov: Re: Rhododendron Pet Okt 23 2009, 12:07 | |
| | magnolija :: | | mak napisala sam za hortenziju da je mrak a li ovaj rodi tek nemam riječi.kod mene je isti samo duplo manji.cijelo ljeto sam ga mazila i pazila dodavala mu prehranu za rodije.izgleda fino vidim da ima i pupoljaka, vjerovatno će me u proljeće nagraditi ovakvim cvjetovima kao kod tebe.kad dođe proljeće izvijestit ću vas. pročitala sam i tvoj blog fino ti to sve radiš ali pošto sve to toliko voliš kao i svi mi ovdje sa foruma očekujemo i puno sličica od tebe.ja moram priznati da sam malo lijena da ih postavljam ali me uveseljavaju ovi moji forumaši sa svakom postavljenom sličicom. |
Hvala magnolija. Za rododendrone je bitno da nisu cijeli dan na direktnom suncu, jer brzo gube vodu. Vole polusjenu, znači vole svjetlo mjesto, ali ne direktno sunce. I naravno odgovarajuću zemlju. A što se tiče bloga, bit če tu još puno slika, o bašti, o radovima u njoj, sa prije-poslije efektom itd. Samo malo strpljenja. |
|
 | |
admin Admin

Godina: 43 Broj poruka: 607 Omiljena biljka: Ruža,bugenvilia Datum upisa: 29.05.2007 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Rhododendron Ned Maj 02 2010, 13:52 | |
| Rododendron ogromih razmjera (pogledati sliku u punoj velicini)  _________________  |
|
 | |
Iain počasni član

Godina: 42 Broj poruka: 722 Mjesto: Dublin, Irska Omiljena biljka: kaktusi, sobne biljke, orhideje, lukovice Datum upisa: 18.12.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Rhododendron Uto Sep 28 2010, 01:54 | |
| Botanicki vrt Dublin   |
|
 | |
Iain počasni član

Godina: 42 Broj poruka: 722 Mjesto: Dublin, Irska Omiljena biljka: kaktusi, sobne biljke, orhideje, lukovice Datum upisa: 18.12.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Rhododendron Uto Sep 28 2010, 01:57 | |
| |
|
 | |
Iain počasni član

| Naslov: Re: Rhododendron Uto Sep 28 2010, 01:59 | |
| |
|
 | |
mak počasni član

| Naslov: Re: Rhododendron Sre Sep 29 2010, 19:09 | |
| Divni su Iain. |
|
 | |
BURKO aktivni član

Godina: 64 Broj poruka: 110 Mjesto: Zagreb Raspolozenje: promjenjivo sa sunčanim razdobljima Omiljena biljka: kaktusi, orhideje i ostalo Datum upisa: 05.08.2010 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Rhododendron Čet Sep 30 2010, 08:11 | |
| Iaine, ti zaista možeš pobječi u đinglu biljnog carstva učiti i uživati. Nisam znala da Dublin ima tako fantastičan botanički vrt. Hvala ti što i nama preko svojih fotografija dozvoljavaš uvid u te ljepote. |
|
 | |
BURKO aktivni član

Godina: 64 Broj poruka: 110 Mjesto: Zagreb Raspolozenje: promjenjivo sa sunčanim razdobljima Omiljena biljka: kaktusi, orhideje i ostalo Datum upisa: 05.08.2010 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Rhododendron Čet Sep 30 2010, 08:12 | |
| Admine gdje raste onaj gorostas od rododendrona?! Nevjerojatno .... |
|
 | |
|