p_e_r_o@hotmail.com počasni član

Godina: 19 Broj poruka: 626 Mjesto: dalj Raspolozenje: vedar i veseo uvijek za salu.. Omiljena biljka: lagerstremija, hibiskus, zmajevci, lopoc itd da ne nabrajam... Datum upisa: 03.08.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Zutilovka (CYTISUS) Uto Avg 31 2010, 10:04 | |
| super burko za cysticus ....ja neznam sto da radim sa sobnim biljem temperature su pale na 6 stupnjeva celzijevih nocu mama kaze da ih unesemo a neznam prosle godine je poslje razdoblja hladnoce dosle opet vrucine a ja sve unio na ovaku hladnocu neznam sta bi????? mozelči kakav savjet.... |
|
mak počasni član

Godina: 54 Broj poruka: 625 Omiljena biljka: sve Datum upisa: 14.10.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Zutilovka (CYTISUS) Uto Avg 31 2010, 17:01 | |
| | BURKO :: | Danas sam već napravila sve pripreme, a sutra režem i sadim nekih desetak reznica. Kako ja kažem: "idu u školicu"... Nadam se da će biti i nekog uspjeha. Kod nas je zahladilo i kiša je baš gadna. Ove će godine moje zimovalište biti krcato biljkama. Kako je kod vas, kada počinjete unositi biljke?? |
BURKO ne straši me sa unošenjem biljaka, još je rano. Kad pomislim koliko ih imam, dobijem krizu. |
|
BURKO aktivni član

Godina: 64 Broj poruka: 110 Mjesto: Zagreb Raspolozenje: promjenjivo sa sunčanim razdobljima Omiljena biljka: kaktusi, orhideje i ostalo Datum upisa: 05.08.2010 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Zutilovka (CYTISUS) Uto Avg 31 2010, 17:50 | |
| Sorry Pero, sorry mak, nisam htjela biti paničarka ali je tako ispalo ... i mene je termometar zaprepastio. Biljkice do daljnjeg ostaju vani. Kada dođe vrijeme unosa puca mi krelježnica iako mi sinovi pomažu. Kod vas slično, zar ne? |
|