|
|
| Autor | Poruka |
|---|
mena moderator

Godina: 37 Broj poruka: 3873 Mjesto: Ugljevik Omiljena biljka: Exoticus Datum upisa: 22.02.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Pachypodium Uto Feb 03 2009, 09:19 | |
| Okic stoji na istom mjestu i povremeno ga zalijem po malo..Pa sam mislila da mu nisu listovi otpali zbog nedostatka vode.  _________________ Ako hoćeš da budeš mudar, nauči pametno da pitaš, pažljivo da slušaš, mirno da odgovaraš i da prestaneš kad nemaš više šta da kažeš.
|
|
 | |
niho počasni član

Godina: 42 Broj poruka: 2228 Mjesto: BIHAĆ Raspolozenje: uvijek sam raspoložena Omiljena biljka: Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa: 03.01.2009 Zemlja: 
 | |
 | |
Miriam aktivni član

Godina: 42 Broj poruka: 55 Mjesto: croatia Omiljena biljka: kaktusi i sukulenti Datum upisa: 08.08.2009 Zemlja: 
 | Naslov: pachipodiumi Sub Avg 08 2009, 20:04 | |
| bok društvo ja samnovi član imam dva pahija ovakvog lamerei i sandersii zasad se dobro drže kupila kod bešlića to su skroz lude biljke obožavam ih i nadam se da ću kupiti još kojeg mogu se naći na e-bayu odrasle biljke ,bešlić ima samo ove dvije vrste :cactus:ovo je moij sandrsii  a ovo lamerei on je još beba  |
|
 | |
lepa kata počasni član

Godina: 56 Broj poruka: 724 Mjesto: zemun, srbija Raspolozenje: vedro Datum upisa: 25.02.2009
 | Naslov: Re: Pachypodium Sub Avg 08 2009, 21:54 | |
| Čekajte da i ja svoje prijavim ovde Lamereii je holandjanin, ali se polako privikava na Srbiju  I saundersii nabavljen kod nas od odgajivača  |
|
 | |
Miriam aktivni član

Godina: 42 Broj poruka: 55 Mjesto: croatia Omiljena biljka: kaktusi i sukulenti Datum upisa: 08.08.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Pachypodium Sub Avg 08 2009, 22:01 | |
| ma naviknut će se oni znam ženu koja ih je nakupovala dosta na e-bayu nisu oni baš tak osjetljivi |
|
 | |
mara90 aktivni član

Godina: 22 Broj poruka: 51 Mjesto: Aleksinac Raspolozenje: Allways happy when I'm with my animals & plants Datum upisa: 14.08.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Pachypodium Pet Avg 14 2009, 16:13 | |
| slacko, stvarno je  MOZE JEDAN PELCERCIC na poklon?mogu i da ti platim samo kazi cenu |
|
 | |
slacko počasni član

Godina: 55 Broj poruka: 570 Mjesto: Nish Raspolozenje: taman ko i ovo vreme ,promenljivije nego što bih volela Omiljena biljka: jatropa podagrica Datum upisa: 29.02.2008
 | Naslov: Re: Pachypodium Sub Avg 15 2009, 14:37 | |
| On se ne pelceri ,svaki koji sam odvojila propao je neslavno a zimus mi izmrzla i matična biljka .Ima ga dosta često u prodaji i nije skup ali moraš da budeš strpljiva ,ne raste brzo.Sorry. |
|
 | |
casper Član

Godina: 40 Broj poruka: 28 Datum upisa: 20.06.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Pachypodium Sub Avg 15 2009, 22:04 | |
| Ja sam ovu biljcicu kupila u Garden centru, kao Madagaskarsku palmu. Bila je prelepa, sjajnih listova u odgovarajucoj posudi. Medjutim propala je vrlo brzo. Tada nisam znala zasto, ali sam kasnije citala da sve biljke iz bilo koje cvecare treba presaditi cim doneses kuci zbog zemlje i gajenja tamo kod njih. |
|
 | |
Miriam aktivni član

| Naslov: Re: Pachypodium Sub Avg 15 2009, 22:36 | |
| | casper :: | Ja sam ovu biljcicu kupila u Garden centru, kao Madagaskarsku palmu. Bila je prelepa, sjajnih listova u odgovarajucoj posudi. Medjutim propala je vrlo brzo. Tada nisam znala zasto, ali sam kasnije citala da sve biljke iz bilo koje cvecare treba presaditi cim doneses kuci zbog zemlje i gajenja tamo kod njih. | ne znam baš ja sam lamerei presadila jer je bio u maloj teglici dobro mi napreduje izraso je sigurno centimetar od petog mjeseca kad sam ga kupila na floraartu u zagrebu ,saundersia sam kupila kod bešlića ovaj preimjerak od 30cm bio je 45kn pa čemu ići do holandije skupite ekipu nazovete bešlića dođete u organizirani obilazak ne znam jel on izdaje fito sanitarne ali ću se raspitati a mislim da inije neki problem prošvercati manju biljku kad neki uspjevaju cijele kamione cigareta iostalog |
|
 | |
niho počasni član

Godina: 42 Broj poruka: 2228 Mjesto: BIHAĆ Raspolozenje: uvijek sam raspoložena Omiljena biljka: Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa: 03.01.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Pachypodium Sub Avg 15 2009, 22:51 | |
| |
|
 | |
bubamarac moderator

Godina: 33 Broj poruka: 2104 Mjesto: Apatin Raspolozenje: svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa: 28.03.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Pachypodium Ned Avg 16 2009, 06:23 | |
| Ovaj moj malisa je bio ostao prosle zime bez listova ali je preko leta lepo izrastao i dobio dosta novih listova   |
|
 | |
Miriam aktivni član

| |
 | |
mena moderator

Godina: 37 Broj poruka: 3873 Mjesto: Ugljevik Omiljena biljka: Exoticus Datum upisa: 22.02.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Pachypodium Pon Avg 17 2009, 20:44 | |
| I kod mene se desilo isto,sad se stablo ne vidi od listica.. _________________ Ako hoćeš da budeš mudar, nauči pametno da pitaš, pažljivo da slušaš, mirno da odgovaraš i da prestaneš kad nemaš više šta da kažeš.
|
|
 | |
baba počasni član

Godina: 38 Broj poruka: 672 Mjesto: Svilajnac Raspolozenje: veciti melanholik Omiljena biljka: sve sem smrda  Datum upisa: 02.03.2008
 | Naslov: Re: Pachypodium Pon Avg 17 2009, 23:10 | |
| Nije bas normalno da pachy - ju opadaju listovi Ovo je ipak madagaskarska palma  Ako je ikako moguce cuvajte je na sto svetlijem mestu i da je temperatura oko 15 to je njoj idealno za prezimljavanje, sto temperaura vise varira to je vise uspori  |
|
 | |
mena moderator

| Naslov: Re: Pachypodium Ned Sep 13 2009, 18:24 | |
| Jedva nadjoh temu cccc.Evo kako izgleda kod mene  _________________ Ako hoćeš da budeš mudar, nauči pametno da pitaš, pažljivo da slušaš, mirno da odgovaraš i da prestaneš kad nemaš više šta da kažeš.
|
|
 | |
|