mena moderator

Godina: 36 Broj poruka: 3872 Mjesto: Ugljevik Omiljena biljka: Exoticus Datum upisa: 22.02.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Stitaste usi... Sre Apr 09 2008, 09:07 | |
| Koje su ovo napasti,od usiju,...Ako je biljka manje zahvacena mogu se odstraniti rucno,tj.mozemo natopiti vatu u vodu i skidati ih pojedinacno.. Ako je biljka vise zahvacenja treba nesto potraziti u poljoapotekama i prskati ih.... Slika je sa neta:  |
|
bubamarac moderator

Godina: 33 Broj poruka: 2102 Mjesto: Apatin Raspolozenje: svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa: 28.03.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Stitaste usi... Sre Jun 29 2011, 18:46 | |
| Danas sam sisao brsljen i primetio sam stitne vasi. Dobar deo brsljena je zahvacen tako da sam ga bas osisao posteno i uklonio zarazene delove koliko sam mogao. Pojavile su se na mladim izbojcima. Posto kuci imam mospilana koristio sam njega a sta cu kasnije videcu. |
|
JeJa počasni član

Godina: 38 Broj poruka: 347 Mjesto: Beograd Raspolozenje: :) Omiljena biljka: ljiljani Datum upisa: 21.06.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Stitaste usi... Uto Dec 20 2011, 19:27 | |
| Dosadne su. Meni su napale zimsku trešnju. Nikako da ih istrebim. Prskam, perem, odstranjujem ručno, pa sve u krug različitim redosledom. Prave napasti!!! |
|
admin Admin

Godina: 42 Broj poruka: 590 Omiljena biljka: Ruža,bugenvilia Datum upisa: 29.05.2007 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Stitaste usi... Uto Dec 20 2011, 22:19 | |
| one su zlo... _________________  |
|
FatimaH aktivni član

Godina: 51 Broj poruka: 77 Mjesto: Srebrenik Raspolozenje: kako-kad Omiljena biljka: bugenvilija i oleandar Datum upisa: 20.09.2011 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Stitaste usi... Sre Dec 21 2011, 21:29 | |
| Nećete vjrovati, ali ja s njima vodim borbu evo dvije godine, napale mi limun i mandarinu, jedna mandarina mi uginula prošle zime, a ovo ostalo sam spasila. Tamam mislim da sam ih se riješila kad ono opet, vidjet ćemo ko će odnijeti pobjedu one ili ja. |
|