| | Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) | |
|
|
| Autor | Poruka |
|---|
bubamarac moderator

Godina: 33 Broj poruka: 2102 Mjesto: Apatin Raspolozenje: svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa: 28.03.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) Čet Okt 29 2009, 19:22 | |
| | Yolli :: | Pozdrav Marija! Da li ti je i ova upletena biljka sanseverija? Super ti je bez obzira sta je  | to je jedna vrsta sanseverije ili tacnije Sansevieria cylindrica |
|
 | |
Zdravka počasni član

Godina: 50 Broj poruka: 354 Mjesto: Kikinda Raspolozenje: za prijatelje uvek raspolozena Datum upisa: 09.10.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) Čet Okt 29 2009, 22:59 | |
| Marija sanseverije su ti divne a gde si nabavila ovu upletenu?  |
|
 | |
marija aktivni član

Godina: 28 Broj poruka: 79 Mjesto: niksic Omiljena biljka: Sukulenti Datum upisa: 16.12.2008
 | Naslov: Re: Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) Uto Nov 03 2009, 10:33 | |
| | biljana1 :: | | Cao Marija!Sanseverija ti je super!Reci mi koji je ovo cvijet sa njene lijeve strane?Jako je lijep i neobican! | skroz lijevo je neka vrsta crasule, upleteni je sanseveria takodje  |
|
 | |
marija aktivni član

Godina: 28 Broj poruka: 79 Mjesto: niksic Omiljena biljka: Sukulenti Datum upisa: 16.12.2008
 | Naslov: Re: Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) Uto Nov 03 2009, 10:34 | |
| upletenu kupila u cvjecari u mom gradu, i uopste mi ne raste ali od nje imam vec 3 male sanseverie, s tim sto ja ne umijem da upletem, evo  |
|
 | |
MACE Član

Godina: 31 Broj poruka: 15 Mjesto: loznica Omiljena biljka: sve Datum upisa: 26.10.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) Uto Nov 03 2009, 12:39 | |
| Upletena sanseverija je prelijepa!To u mom gradu nema nigdje da se kupi,a da ima odmah bi je kupila bez razmisljanja jer obozavam sanseverije! |
|
 | |
Yolli počasni član

Godina: 51 Broj poruka: 423 Mjesto: Kikinda Raspolozenje: raspolozena, nego sta Omiljena biljka: dracena Datum upisa: 13.03.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) Uto Nov 03 2009, 13:30 | |
| Marija ja mislim da ti je ona dostigla maksimalnu visinu i da zato ne raste dalje , sad joj je funkcija da se mnozi i radja male pelcercice  Jos bih ti predlozila da ne vadis pelcercice iz maticne saksije, jer sanseverije ne vole da su same u saksiji, onda tuguju Pa to je neko moje iskustvo  |
|
 | |
MACE Član

Godina: 31 Broj poruka: 15 Mjesto: loznica Omiljena biljka: sve Datum upisa: 26.10.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) Uto Nov 03 2009, 14:01 | |
| Mene zanima ima li neko da mi posalje pelcer od sanseverije cylindrica?Unapred hvala! |
|
 | |
p_e_r_o@hotmail.com počasni član

Godina: 18 Broj poruka: 626 Mjesto: dalj Raspolozenje: vedar i veseo uvijek za salu.. Omiljena biljka: lagerstremija, hibiskus, zmajevci, lopoc itd da ne nabrajam... Datum upisa: 03.08.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) Uto Nov 03 2009, 19:06 | |
| ja bih ti vrlo rado poslao da imam ali i da imas pelcer morala bi ga plest da bi dobila ovakvu biljku........... |
|
 | |
yellow počasni član

Godina: 40 Broj poruka: 484 Mjesto: uzice Omiljena biljka: kalatee difenbahije marante dracene fikusi anglaoneme...... Datum upisa: 27.10.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) Pon Feb 15 2010, 12:30 | |
| |
|
 | |
bromelija Član

Godina: 48 Broj poruka: 26 Mjesto: Grubišno Polje Omiljena biljka: Africki ljiljan Datum upisa: 07.09.2009 Zemlja: 
 | Naslov: sanseverija cilindrika Pet Mar 19 2010, 15:14 | |
| |
|
 | |
Tija počasni član

Godina: 39 Broj poruka: 710 Mjesto: Čakovec Raspolozenje: Čovjek prima onakvu ljubav kakvu daje Omiljena biljka: prva ljubav Helleborus, a ostale se samo nižu
Datum upisa: 08.12.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) Pet Mar 19 2010, 15:55 | |
| ej neznam koja mi je efektnija,ova "slobodna" ili ova "isprepletena" takve još nisam vidjela kod nas. A sad ćeš nju ti dalje plesti? |
|
 | |
fanny54 počasni član

Godina: 57 Broj poruka: 775 Mjesto: Banovići Raspolozenje: uvjek raspoložena Omiljena biljka: fuksije,begonije,datura i ostalo Datum upisa: 16.01.2010 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) Pet Mar 19 2010, 17:36 | |
| predivno bromelija nemam rijeći  |
|
 | |
alisa moderator

Broj poruka: 2044 Datum upisa: 24.02.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) Pet Mar 19 2010, 18:35 | |
| Predivne obe!Ja imam jednu malu,valjda će narasti da bude lijepa kao ova tvoja velika..Ova pletenica me oduševila!Takve još nisam vidjela,mislim da je to poprilično teško splesti u pletenicu,jer je cilindrica kruta.. |
|
 | |
Zdravka počasni član

Godina: 50 Broj poruka: 354 Mjesto: Kikinda Raspolozenje: za prijatelje uvek raspolozena Datum upisa: 09.10.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) Pet Mar 19 2010, 19:51 | |
| Prelepe su obe, gde ih samo nabavljate?  |
|
 | |
bromelija Član

Godina: 48 Broj poruka: 26 Mjesto: Grubišno Polje Omiljena biljka: Africki ljiljan Datum upisa: 07.09.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) Sub Mar 20 2010, 11:23 | |
| hvala na lijepim komentarima pletenu cilindriku sam nedavno kupila u ktc...ali je nažalost bila samo jedna... vidjela sam da ovi pelceri što izbijaju pored matične biljke nisu kruti...tako da se sa pletenjem počinje vjerojatno vrlo rano...pokušat ću ih odvojit i plest...izvještavat ću vas o eventualnom uspijehu ili neuspjehu  |
|
 | |
| | Sanseverija (Sansevieria trifasciata,sanseverija cylindrica) | |
|