Fluks  | |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 11 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 11 Gosta :: 2 Provajderi Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 170 dana Čet Mar 08 2012, 16:36 |
|
jatropha podagrica
5
5
1
| |
| Autor | Poruka |
|---|
djeka počasni član

Godina: 48 Broj poruka: 631 Mjesto: Svilajnac Omiljena biljka: bugenvilia Datum upisa: 12.11.2007 Zemlja: 
 | Naslov: Re: jatropha podagrica Pon Mar 30 2009, 18:32 | |
| Ovu biljkicu sam dobila iz semena, mozda zato mi je posebno draga  ali me i njeni listovi prosto ostavljaju bez daha. Moja je jatropha multifida a znam nekog  ko ima onu drugu jatrophu podagrica...  Neznam kada ce da cveta, jos je mala ali je jako lepa i bez cveta. A ovako bi trebalo da izgleda cvet Slika je sa neta  |
|  | | niho počasni član

Godina: 42 Broj poruka: 2228 Mjesto: BIHAĆ Raspolozenje: uvijek sam raspoložena Omiljena biljka: Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa: 03.01.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: jatropha podagrica Pon Mar 30 2009, 22:14 | |
| E stvarno jedna lijepa i interesantna biljka  i baš me je zainteresovala, jako čudan cvijet ima , ali prekrasan  |
|  | | lepa kata počasni član

Godina: 56 Broj poruka: 724 Mjesto: zemun, srbija Raspolozenje: vedro Datum upisa: 25.02.2009
 | Naslov: Re: jatropha podagrica Pon Mar 30 2009, 23:44 | |
| Nova je, tek pristigla kod mene, nema listove, al ja mislim da je diiivna  |
|  | | slacko počasni član

Godina: 55 Broj poruka: 570 Mjesto: Nish Raspolozenje: taman ko i ovo vreme ,promenljivije nego što bih volela Omiljena biljka: jatropa podagrica Datum upisa: 29.02.2008
 | Naslov: Re: jatropha podagrica Uto Mar 31 2009, 17:16 | |
| Yupi Kato,bravo za tebe i nas koji je volimo.Nema veze što nema lišće i moja je doskoro bila nudistkinja načisto.Lišće joj ode pa se opet vrati.Vodi računa o njoj,posna al ne preposna zamlja,oprezno s vodom,ne sadi je pliće nego što je bila i pazi na kamenac,zalivaj doooobro odstajalom vodom jer od taze ostaju mrlje ,jako ružne. Moja je prošlo leto provela napolju a i ovo će.Nije bila na direktnom suncu samo oko podneva.Sve ostalo trpi.   |
|  | | djeka počasni član

Godina: 48 Broj poruka: 631 Mjesto: Svilajnac Omiljena biljka: bugenvilia Datum upisa: 12.11.2007 Zemlja: 
 | Naslov: Re: jatropha podagrica Uto Mar 31 2009, 18:16 | |
| Kad li ce moja tako da poraste  i da pusti stomacic  |
|  | | slacko počasni član

Godina: 55 Broj poruka: 570 Mjesto: Nish Raspolozenje: taman ko i ovo vreme ,promenljivije nego što bih volela Omiljena biljka: jatropa podagrica Datum upisa: 29.02.2008
 | Naslov: Re: jatropha podagrica Sre Apr 01 2009, 01:16 | |
| Proguglaj Đeko zlatna pa nađi sliku kako multifida izgleda kao odrasla ,ima li ovakvo stablo i mene zanima. |
|  | | baba počasni član

Godina: 38 Broj poruka: 672 Mjesto: Svilajnac Raspolozenje: veciti melanholik Omiljena biljka: sve sem smrda  Datum upisa: 02.03.2008
 | Naslov: Re: jatropha podagrica Sre Apr 01 2009, 09:26 | |
| |
|  | | |
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |