|
|
| Autor | Poruka |
|---|
bubamarac moderator

Godina: 33 Broj poruka: 2104 Mjesto: Apatin Raspolozenje: svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa: 28.03.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Aranžiranje Sub Maj 08 2010, 20:21 | |
| Anjuska4 u slucaju da nema na cvetnoj pijaci alata za aranziranje kao i pratece opreme ostaje mogucnost da se raspitas gde se moze nabaviti. Pistolj za silikon se moze neci u prodavnicama alata, heftalica u knjizari, makaze u poljo-marketima... ja sam opremu nabavljao na raznim mestima. |
|
 | |
anjuska4 Član

Godina: 33 Broj poruka: 18 Datum upisa: 03.05.2010 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Aranžiranje Sub Maj 08 2010, 23:51 | |
| Hvala, jos jednom! Vec sam dosta naucila zahvaljujuci ovom forumu... |
|
 | |
zaza Član

Godina: 42 Broj poruka: 20 Mjesto: Sarajevo Omiljena biljka: ruze, kaktusi i amarilisi Datum upisa: 14.05.2010 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Aranžiranje Sub Maj 15 2010, 23:35 | |
| Bubamarac, uljepsao si mi dan ovom temom, svjeza sam na forumu, ali ovo nisam mogla odoliti da ne procitam. Ja vec duze vrijeme ne kupujem gotove aranzmane, ili ih pravim sama ili maltretiram zenske u cvjecaram (mada najcesce nisu sretne zbog toga). |
|
 | |
bubamarac moderator

Godina: 33 Broj poruka: 2104 Mjesto: Apatin Raspolozenje: svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa: 28.03.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Aranžiranje Uto Avg 24 2010, 14:57 | |
| Nacin kako je izradjen ovaj buket je bas zanimljiv. Moglo bi se reci da je buket na dva nivao ali je fora da je sredisnji deo buketa jednostavno izdignut. Iapak paznju mi je privuklo zelenilo koje se jako dobro uklopilo u buket. Od veceg lisca su napravljeni fiseci koji su se lepo uklopili uz kale. Aspidistra i hedera su dobre za izradu fiseka i dobro se uklapaju u sve tipove buketa. Kad se napravi fisek potrebno ga je uz pomoc heftalice ucvrstiti.  |
|
 | |
bubamarac moderator

| Naslov: Re: Aranžiranje Sub Jan 15 2011, 19:58 | |
| U vrtu mnogo tog lepo izgleda ali se ne moze iskoristiti u izradi aranzmana. Niz godina pokusavam da lepo i korisno uklopim kod mene u vrtu, tako da krasi vrt ali se moze iskoristiti i za izradu aranzmana. Plodovi u kojima se nalaze semenke su ponekad jako dobro resenje za izradu cvetnih aranzmana. Nigella sativa i lan su tako dobri za izradu da je to neverovatno. Lepo se uklapaju u aranzmane od rezanog cveca kao i u aranzmane od suvog cveca. Potrebno ih je nakon sto se formiraju plodovi ubrati, odstraniti listove i staviti na promaju da se osuse. Napravite manje snopove koji ce se lakse koristiti, ako su veci umrse se i jako se izlome kad ih zelite izvaditi iz snopa. Lepi su ako se obojaju mada su i bez bojanja ok. U zlatnoj boji lan jako dekorativno izgleda.  |
|
 | |
mačak Novi član

Godina: 39 Broj poruka: 5 Datum upisa: 19.04.2010 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Aranžiranje Ned Mar 06 2011, 20:20 | |
| Vidim da ovde pričate o nekim profesionalnim alatkama u cvećarstvu i aranžmani koje ste postavili mi se dopadaju a ja ću se uključiti samo sa jednom mojom sličicom moje ruže koju sam dobila pred 8.mart.Jako mi se dopada jer na njoj je sve prirodno počevši od nje same and Settings\user\My Documents\My Pictures\Photo\P1010060.JPG" |
|
 | |
Marinela počasni član

Godina: 27 Broj poruka: 914 Mjesto: Torak Raspolozenje: Dobro Omiljena biljka: Uglavnom sve Datum upisa: 04.03.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Aranžiranje Pon Mar 07 2011, 21:19 | |
| sve je prelepo bubamarac super lepe slike  |
|
 | |
admin Admin

Godina: 43 Broj poruka: 607 Omiljena biljka: Ruža,bugenvilia Datum upisa: 29.05.2007 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Aranžiranje Čet Apr 07 2011, 23:49 | |
| |
|
 | |
admin Admin

Godina: 43 Broj poruka: 607 Omiljena biljka: Ruža,bugenvilia Datum upisa: 29.05.2007 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Aranžiranje Sub Jun 18 2011, 01:36 | |
| http://www.voneinem.dk/galleri/?content=blomstergalleri pogledati... _________________  |
|
 | |
JeJa počasni član

Godina: 39 Broj poruka: 353 Mjesto: Beograd Raspolozenje: :) Omiljena biljka: ljiljani Datum upisa: 21.06.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Aranžiranje Ned Nov 06 2011, 10:06 | |
| |
|
 | |
|