|
|
| Autor | Poruka |
|---|
Goga aktivni član

Godina: 38 Broj poruka: 138 Mjesto: Petrinja HR Datum upisa: 26.10.2007
 | Naslov: Re: Dracena (Dracaena) Pet Okt 26 2007, 14:09 | |
| Prvo bi vas sve skupa htjela pozdraviti jer sam ovdje nova. Sviđa mi se forum i želim svima zajedno puno sreće i da se još više proširi. Inače sam ljubitelj dracena i Yucca svih vrsta , kao i svih puzajućih biljčica, ma i svega ostalog što cvijeta i zeleni. U kući imam nekoliko dracena i sve su malo poveće, jedino što nemam to su "trikolorke".  |
|
 | |
Mila1 počasni član

Godina: 45 Broj poruka: 634 Mjesto: Hrvatska Datum upisa: 09.09.2007
 | Naslov: Re: Dracena (Dracaena) Pet Okt 26 2007, 15:09 | |
| Kelta ja mislim da se zemlja mjenja na proljece ali ja sam jednoj svojoj biljci sad promjnila zemlju mada ne špreporucuju pred mirovanje.
Monk dracene su ti predivne. |
|
 | |
boki_bl moderator

Godina: 28 Broj poruka: 639 Mjesto: Banja Luka Omiljena biljka: Javor Datum upisa: 29.05.2007 Zemlja: 
 | |
 | |
Goga aktivni član

| Naslov: Re: Dracena (Dracaena) Pet Okt 26 2007, 19:27 | |
| Boki hvala na dobrodošlici , a umjesto trikolorke sam trebala napisati ispravno ; " Ticolor" , ali ja ih zovem trikolorke čisto iz meni nekog znanog filma. Oprosti što sam te zbunila, ali nisam razmišljala o tome da je moje nazve teško pratiti. Naime ja imena cvijeća slabo poznajem pa im dajem neka svoja imena. Blesavo ali istinito. Evo jedne moje dracene;  |
|
 | |
boki_bl moderator

Godina: 28 Broj poruka: 639 Mjesto: Banja Luka Omiljena biljka: Javor Datum upisa: 29.05.2007 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Dracena (Dracaena) Pet Okt 26 2007, 21:21 | |
| Auuu kolika ti je ova posljednja Dracena !!! Koliko joj je trebalo da poraste ovolika ? OK sad mi je jasnije znaci ticolor je naziv a ne trikolor ( konto sam da su tri boje u pitanju )  _________________ Bojan od Banja Luke !  |
|
 | |
Monk Član

Godina: 90 Broj poruka: 37 Datum upisa: 25.08.2007
 | Naslov: Re: Dracena (Dracaena) Ned Okt 28 2007, 00:38 | |
| Mila , hvala za komplimente |
|
 | |
Monk Član

Godina: 90 Broj poruka: 37 Datum upisa: 25.08.2007
 | Naslov: Re: Dracena (Dracaena) Ned Okt 28 2007, 00:40 | |
| | Goga :: | | Boki hvala na dobrodošlici , a umjesto trikolorke sam trebala napisati ispravno ; " Ticolor" , ali ja ih zovem trikolorke čisto iz meni nekog znanog filma. Oprosti što sam te zbunila, ali nisam razmišljala o tome da je moje nazve teško pratiti. Naime ja imena cvijeća slabo poznajem pa im dajem neka svoja imena. Blesavo ali istinito. |
hi,hi, Gogo nemoj se ljutiti ovo je dracena marginata...al;je dobra kako god je ti zvala |
|
 | |
Goga aktivni član

| Naslov: Re: Dracena (Dracaena) Ned Okt 28 2007, 13:08 | |
| | Monk :: | | Goga :: | | Boki hvala na dobrodošlici , a umjesto trikolorke sam trebala napisati ispravno ; " Ticolor" , ali ja ih zovem trikolorke čisto iz meni nekog znanog filma. Oprosti što sam te zbunila, ali nisam razmišljala o tome da je moje nazve teško pratiti. Naime ja imena cvijeća slabo poznajem pa im dajem neka svoja imena. Blesavo ali istinito. |
hi,hi, Gogo nemoj se ljutiti ovo je dracena marginata...al;je dobra kako god je ti zvala |
Ma kakva ljutnja, ja i sama priznam da cvijeću imena ne znam, jednostavno nisu mi jako važna, važnije mi je da biljka bude zdrava i ljepa.
A ova gore ljepotica je stara.... ne znam nekih 4-5 godina. |
|
 | |
boki_bl moderator

| Naslov: Re: Dracena (Dracaena) Ned Okt 28 2007, 13:14 | |
| | Goga :: | | A ova gore ljepotica je stara.... ne znam nekih 4-5 godina. |
Gogo svaka cast stvarno znas sa biljkama ... Vidi se da su brizljivo njegovane  _________________ Bojan od Banja Luke !  |
|
 | |
Goga aktivni član

| Naslov: Re: Dracena (Dracaena) Ned Okt 28 2007, 13:18 | |
| Ne brini dogode se meni i ovakve stvari , ali nastojim da ih je što manje  U svakom slučaju hvala na lijepim riječima, iako moram priznati da još puno stvari učim i da sam zato došla i na ovaj forum. Naučiti od drugih. |
|
 | |
boki_bl moderator

| |
 | |
Goga aktivni član

| Naslov: Re: Dracena (Dracaena) Ned Okt 28 2007, 14:26 | |
| Taj dio sam pročitala iako nisam još prešla cijeli forum idem dio po dio. |
|
 | |
boki_bl moderator

| Naslov: Re: Dracena (Dracaena) Ned Okt 28 2007, 16:45 | |
| | Goga :: | | Taj dio sam pročitala iako nisam još prešla cijeli forum idem dio po dio. |
Samo polako ...  _________________ Bojan od Banja Luke !  |
|
 | |
Goga aktivni član

| Naslov: Re: Dracena (Dracaena) Ned Nov 11 2007, 16:22 | |
| Evo još jedne nove članice mog cvijetnog društva  |
|
 | |
boki_bl moderator

| Naslov: Re: Dracena (Dracaena) Ned Nov 11 2007, 18:00 | |
| Gogo ovo nadjoh , tvoja Dracena je ustvari "Dracena Sanderiana" , pogledaj sve te varijatete te vrste tvoj varijatet je na ovom linku ... http://www.plante-interieur.com/dracaena_sanderiana.php Pogledaj kakvih jos varijateta ima te iste vrste dracene !  _________________ Bojan od Banja Luke !  |
|
 | |
|