|
|
| Autor | Poruka |
|---|
aurora počasni član

Godina: 43 Broj poruka: 418 Mjesto: Svicarska Datum upisa: 29.03.2008
 | Naslov: Re: aurorin kutak Sre Jun 11 2008, 07:59 | |
| Do sada smo se setali uglavnom oko kuce, sad da vam pokazem moje malo carstvo na terasi.  Mr President i straza uz njegove noge...  Pink Fantasy isto ima strazu...  Gladiole, osteospermumi, gazanije....   |
|
 | |
mena moderator

Godina: 36 Broj poruka: 3873 Mjesto: Ugljevik Omiljena biljka: Exoticus Datum upisa: 22.02.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: aurorin kutak Sre Jun 11 2008, 08:02 | |
| Bas ti je super carstvo na terasi.....Biljke su prelijepe i zdrave..  |
|
 | |
aurora počasni član

| Naslov: Re: aurorin kutak Sre Jun 11 2008, 08:07 | |
|
Poslednji put izmenio aurora dana Sre Jun 11 2008, 08:37, izmenio ukupno 2 puta |
|
 | |
aurora počasni član

| Naslov: Re: aurorin kutak Sre Jun 11 2008, 08:14 | |
| |
|
 | |
aurora počasni član

| Naslov: Re: aurorin kutak Sre Jun 11 2008, 08:26 | |
| Fuksije polako stizu...  Ovo su moje prve ruze....pupoljci su tu...cekam da se otvore.  Ovo je isto na terasi. Tu su posadjene dvije ruze, tamo skroz iza izaslo je par gladiola. A ovo drvce koje se tu vidi, to je hibiskus koji je prosle godine bio sav prekriven nekim lisajevima i imao samo cetiri-pet nekih jadnih grancica. Pa smo mi cijeli taj bolesni dio otpilali i evo on izgleda krece ponovo. Nadam se da cu ga vidjeti lijepog i rascvjetanog.  malo mente...uh kako dobro mirisi...  ruzmarin  i lavanda je tu negdje al je nemam na slikama.... ....a sad vidim da jos neke biljcice nisam slikala....popravicu to cim ova kisa prestane.... |
|
 | |
aurora počasni član

| Naslov: Re: aurorin kutak Sre Jun 11 2008, 08:29 | |
| A sa druge strane smo napravili mini-vrt....nije veliko ali za prvu godinu je ok. Dobar dio ove salate smo vec smazali...tu sad vec raste nova.   Tomate i paprike imaju svoju kucicu....ovdje nam kazu da tomate ne uspijevaju ako nisu pokrivene....ne vole kad previse kise pada na njih. Prvi krovic koji smo bili stavili odnio je vjetar kad je bila jedna oluja, a sinoc kad je bila druga oluja vidjela sam da cemo morati napraviti zastitu i sa strana.  |
|
 | |
aurora počasni član

| Naslov: Re: aurorin kutak Sre Jun 11 2008, 08:31 | |
| |
|
 | |
suzana Član

Godina: 39 Broj poruka: 42 Datum upisa: 13.05.2008
 | Naslov: Re: aurorin kutak Sre Jun 11 2008, 11:25 | |
| Prelepo Aurora i jedna i druga strana  |
|
 | |
alisa moderator

Broj poruka: 2044 Datum upisa: 24.02.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: aurorin kutak Sre Jun 11 2008, 11:33 | |
| aurora,super  ,sve je odlicno..nego one kadifice jesu li iz sjemena ili su presadi?kod mene jos ni jedna nije procvijetala,ova iz sjemena,samo presadi koje sam kupila sa cvijetom cvijataju.... |
|
 | |
aurora počasni član

| Naslov: Re: aurorin kutak Sre Jun 11 2008, 12:36 | |
| Alisa, ove kadifice sam kupila jer mi je trebalo nesto da popunim ovo oko clematisa, a vidjela sam da one iz sjemena nece tako brzo narasti. Ni kod mene one sta su vani posijane jos ne cvjetaju ali ima naznaka da bi mogle uskoro. Samo kad bi izaslo malo sunca, to bi bilo idealno - vec danima lije kisa, a za sutra su najavili da ce se snijeg spustit na 1500 m i temperaturu oko 13°C. I kako da na toj temperaturi bilo sto cvjeta??? O vjetru da ne pricam...izludjuje me. Jucer popodne je naisla takva oluja i padala je krupa...vec sam se bila oprostila od onih ljiljana sta dolje cvjetaju ali dobro su prosli. Jedino mi je na clematisu onaj najgornji cvijetic osisalo ali zato vidim danas da su se otvorila dva nova. Ove velike kutije u kojima su gladiole i povrce, one su bile ambalaza za neki materijal koji je stigao u firmu pa su stajale tamo sa strane za otpad. Ali nas magaciner zna da takve stvari idu najprije kod mene na carinu pa je tako bilo i ovaj put. Tako smo uzeli ove cetiri velike i imam jos dvije manje koje su na cekanju dok uredimo onaj dio terase iza cvijeca. Oblozili smo ih ceradom kojom smo prosle godine natkrili terasu (pa ju je vjetar na par mjesta pokidao), probusili rupe dolje na dnu, napunili zemljom i eto...Nek potraju dvije godine i bice super....nismo ih platili,a u firmu svako malo stizu materijali u takvim ili slicnim kutijama tako da nabavka novih nece biti problem.  |
|
 | |
bubamarac moderator

Godina: 33 Broj poruka: 2102 Mjesto: Apatin Raspolozenje: svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa: 28.03.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: aurorin kutak Sre Jun 11 2008, 18:36 | |
| Aurora sve izgleda extra  |
|
 | |
tasa zaslužni član

Godina: 45 Broj poruka: 295 Mjesto: Beograd Datum upisa: 16.04.2008
 | Naslov: Re: aurorin kutak Sre Jun 11 2008, 20:20 | |
| svaka cast  ulozeni trud se isplatio i sad samo da uzivas  |
|
 | |
aurora počasni član

| Naslov: Re: aurorin kutak Sre Jun 11 2008, 21:09 | |
| Hvala vam.  Nije mi zao ni trenutka truda, jos samo da se vrijeme malo popravi i bice sve ok. Danas sam vidjela da prva crvena ruza samo sto nije procvjetala ... ima jos par biljcica koje nisu stigle na red za slikanje, ali bice...ima dana.  |
|
 | |
voki počasni član

Godina: 39 Broj poruka: 1771 Mjesto: Novi Sad Omiljena biljka: sve osim kaktusa Datum upisa: 10.04.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: aurorin kutak Čet Jun 12 2008, 10:26 | |
| Sve je to u redu i jako lepo, samo ne znam kakav je to naziv aurorin kutak... ako je ovo kutak onda je moje minijatura...  |
|
 | |
aurora počasni član

| Naslov: Re: aurorin kutak Čet Jun 12 2008, 10:28 | |
|  A cega ti to imas manje nego ja?  |
|
 | |
|