| | Hajdemo .....mala pomoc prijatelja je jako dobrodoshla | |
|
|
| Autor | Poruka |
|---|
slacko počasni član

Godina: 55 Broj poruka: 570 Mjesto: Nish Raspolozenje: taman ko i ovo vreme ,promenljivije nego što bih volela Omiljena biljka: jatropa podagrica Datum upisa: 29.02.2008
 | Naslov: Hajdemo .....mala pomoc prijatelja je jako dobrodoshla Pon Avg 04 2008, 02:44 | |
| Uspela sam napokon da krenem u uredjenje bashte koja je 7,5m dugacka i shirine 4,5. U nju sam vec smestila pampas,neke paprati,samo jednu ribizlu,ocekujem ih josh,prkos,nocnu frajlu i josh kamenih cvetova,apteniju i neke sukulente.Ne zelim drvece zanimaju me ukrasni grmovi pa zlim da cujem sugestije a bashta izgleda ovako:  ,  |
|
 | |
slacko počasni član

Godina: 55 Broj poruka: 570 Mjesto: Nish Raspolozenje: taman ko i ovo vreme ,promenljivije nego što bih volela Omiljena biljka: jatropa podagrica Datum upisa: 29.02.2008
 | Naslov: Re: Hajdemo .....mala pomoc prijatelja je jako dobrodoshla Pon Avg 04 2008, 02:47 | |
| evo josh detalja ali mi treba ideja za dopunu,ima josh dosta praznina   |
|
 | |
slacko počasni član

| Naslov: Re: Hajdemo .....mala pomoc prijatelja je jako dobrodoshla Pon Avg 04 2008, 02:49 | |
| Tek treba da uradim stazice ,vidi se gde im je mesto nije polivano pa se tacno ocrtava jedna prava i jedna kruzna staza. |
|
 | |
Trn zaslužni član

Godina: 45 Broj poruka: 201 Mjesto: Klis-dalmacija-stolica :) Datum upisa: 02.04.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Hajdemo .....mala pomoc prijatelja je jako dobrodoshla Pon Avg 04 2008, 10:00 | |
| bit će to baš zgodan vrt slacko koliko ima sunca u vrtu i da li želiš grmove koji će biti zasađeni u vrt ili u posudama koje ćeš zimi unositi ? i bilo bi lijepo da su to grmovi koji cvjetaju u različito vrijeme trenutno nemam neku preporuku ali nači će se već netko tko ima prijedlog  |
|
 | |
boki_bl moderator

Godina: 28 Broj poruka: 639 Mjesto: Banja Luka Omiljena biljka: Javor Datum upisa: 29.05.2007 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Hajdemo .....mala pomoc prijatelja je jako dobrodoshla Pon Avg 04 2008, 18:12 | |
| Meni se ovaj tvoj vrt Slacko vec dopada..  samo naprijed ! Mozda da ubacis jos koji kamencic !? _________________ Bojan od Banja Luke !  |
|
 | |
slacko počasni član

| Naslov: Re: Hajdemo .....mala pomoc prijatelja je jako dobrodoshla Pon Avg 04 2008, 23:16 | |
| stazice ce biti poplocane kamenom ,pa da ne preteram.Treba mi neki zbun jarkih boja ,da shljashti ili tako shta. |
|
 | |
sladja81 aktivni član

Godina: 30 Broj poruka: 184 Datum upisa: 17.04.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Hajdemo .....mala pomoc prijatelja je jako dobrodoshla Uto Avg 05 2008, 00:42 | |
| A hoce li biti praznpg mesta za travu kad se cvece razraste? Lepo bi se uklopila  |
|
 | |
bubamarac moderator

Godina: 33 Broj poruka: 2102 Mjesto: Apatin Raspolozenje: svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa: 28.03.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Hajdemo .....mala pomoc prijatelja je jako dobrodoshla Sre Avg 06 2008, 09:34 | |
| Slacko ja bih ti kao grmove preporucio rhododendron ili buddleia davidii - letnji jorgovan.Zanimljivo bi izgledala i neka stubasta jabuka ili neko drugo stubasto voce, ono ne zauzima puno mesta. |
|
 | |
kelta počasni član

Godina: 35 Broj poruka: 1020 Omiljena biljka: ruza Datum upisa: 30.05.2007 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Hajdemo .....mala pomoc prijatelja je jako dobrodoshla Sre Avg 06 2008, 09:45 | |
| I nesto da "puze" po ovom zidu...  |
|
 | |
Trn zaslužni član

Godina: 45 Broj poruka: 201 Mjesto: Klis-dalmacija-stolica :) Datum upisa: 02.04.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Hajdemo .....mala pomoc prijatelja je jako dobrodoshla Sre Avg 06 2008, 10:16 | |
| na zid pasifloru...raste ko luda i sve će pokriti....samo treba rešetku da se penje po njoj |
|
 | |
kelta počasni član

Godina: 35 Broj poruka: 1020 Omiljena biljka: ruza Datum upisa: 30.05.2007 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Hajdemo .....mala pomoc prijatelja je jako dobrodoshla Sre Avg 06 2008, 10:19 | |
| I meni je pala prvo passiflora na pamet, ali ne znam gdje zivi slacko..jel joj odgovara klima... |
|
 | |
Trn zaslužni član

| Naslov: Re: Hajdemo .....mala pomoc prijatelja je jako dobrodoshla Sre Avg 06 2008, 10:25 | |
| e to mi nije palo na pamet  do koje temperature pasiflora može biti vani ? |
|
 | |
slacko počasni član

| Naslov: Re: Hajdemo .....mala pomoc prijatelja je jako dobrodoshla Sre Avg 06 2008, 11:23 | |
| Imam pasifloru edulis,i josh dve vrste a tebe Keltice molim da pogledash moze li da izdrzi u Nishu ,ako ne moze shteta ih je upropastiti.Ili da ih snesem sa saksijama pa posle pred zimu unesem ??Hajde da razmislimo malo o tome. |
|
 | |
bubamarac moderator

Godina: 33 Broj poruka: 2102 Mjesto: Apatin Raspolozenje: svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa: 28.03.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Hajdemo .....mala pomoc prijatelja je jako dobrodoshla Sre Avg 06 2008, 12:31 | |
| Mozda bi se lepo uklopila lonicera jako lepo mirise a zimzelena je biljka i dosta brzo bi prekrila tu ogradu. |
|
 | |
slacko počasni član

| Naslov: Re: Hajdemo .....mala pomoc prijatelja je jako dobrodoshla Sre Avg 06 2008, 21:56 | |
| Dopala mi se lonicera,malo cu da procunjam ovih dana da pogledam shta i gde ima. |
|
 | |
| | Hajdemo .....mala pomoc prijatelja je jako dobrodoshla | |
|