| | Mocvarni hibiskus (HIBISCUS MOSCHEUTOS) | |
|
|
| Autor | Poruka |
|---|
mena moderator

Godina: 36 Broj poruka: 3873 Mjesto: Ugljevik Omiljena biljka: Exoticus Datum upisa: 22.02.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Mocvarni hibiskus (HIBISCUS MOSCHEUTOS) Čet Avg 07 2008, 17:58 | |
| Jos jedna jako lijepa biljkica,ja sam je ove godine uzgojila iz sjemenke,i mislila sam da nece cvjetati ali ona ipak hoce.. Posto se jos nisu otvorili cvjetovi postavit cu sliku sa neta kako izgledaju ti velicanstveni cvjetovi,em sto su lijepi budu i jako veliki.. Ovako izgleda kod mene: A ovde se vide pupoljci:  |
|
 | |
baba počasni član

Godina: 38 Broj poruka: 672 Mjesto: Svilajnac Raspolozenje: veciti melanholik Omiljena biljka: sve sem smrda  Datum upisa: 02.03.2008
 | Naslov: Re: Mocvarni hibiskus (HIBISCUS MOSCHEUTOS) Pet Avg 08 2008, 11:12 | |
| Joj Mena prekrasan je  a znas li mozda koje je boje ? Evo mojih cvetova sa jednog hibija i to bordog,beli mi osisali puzevi i izgleda da od cvetova nista  a i sejanac(ne znam koje je boje) je imao susret sa puzevima tako da i od njega ove godine ne ocekujem nista  |
|
 | |
mena moderator

Godina: 36 Broj poruka: 3873 Mjesto: Ugljevik Omiljena biljka: Exoticus Datum upisa: 22.02.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Mocvarni hibiskus (HIBISCUS MOSCHEUTOS) Pet Avg 08 2008, 14:40 | |
| Neznam koje je boje,jer sam dobila samo dvije sjemenke i uspjela je jedna... Valjda ubrzo bude cvjet pa cemo vidjeti..  |
|
 | |
Fatka počasni član

Godina: 60 Broj poruka: 518 Mjesto: Gračanica Omiljena biljka: Sve su mi omiljene Datum upisa: 02.09.2007 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Mocvarni hibiskus (HIBISCUS MOSCHEUTOS) Čet Avg 21 2008, 21:32 | |
| Cuvajte sjeme za nas koji nemamo a jako zelimo.  |
|
 | |
mena moderator

| Naslov: Re: Mocvarni hibiskus (HIBISCUS MOSCHEUTOS) Ned Sep 07 2008, 15:52 | |
| Ovaj mocvarac nikad da otvori cvjetic,za sad izgleda pupoljak,jako jako tamne boje,mozda bude neki bordo..  _________________ Ako hoćeš da budeš mudar, nauči pametno da pitaš, pažljivo da slušaš, mirno da odgovaraš i da prestaneš kad nemaš više šta da kažeš.
|
|
 | |
baba počasni član

Godina: 38 Broj poruka: 672 Mjesto: Svilajnac Raspolozenje: veciti melanholik Omiljena biljka: sve sem smrda  Datum upisa: 02.03.2008
 | Naslov: Re: Mocvarni hibiskus (HIBISCUS MOSCHEUTOS) Pon Sep 08 2008, 17:44 | |
| Mena jos samo malo otprilike 1-2 dana pa ce se otvoriti i mislim da imas onog jedinstveno tamnog  za nijansu tamniji od mog mocvarca  |
|
 | |
Fatka počasni član

Godina: 60 Broj poruka: 518 Mjesto: Gračanica Omiljena biljka: Sve su mi omiljene Datum upisa: 02.09.2007 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Mocvarni hibiskus (HIBISCUS MOSCHEUTOS) Pon Sep 08 2008, 20:30 | |
| |
|
 | |
mena moderator

| Naslov: Re: Mocvarni hibiskus (HIBISCUS MOSCHEUTOS) Pon Sep 08 2008, 21:44 | |
| | Fatka :: | | mena cuvaj sjeme. |
Nema frke samo ako ga bude...  _________________ Ako hoćeš da budeš mudar, nauči pametno da pitaš, pažljivo da slušaš, mirno da odgovaraš i da prestaneš kad nemaš više šta da kažeš.
|
|
 | |
mena moderator

| Naslov: Re: Mocvarni hibiskus (HIBISCUS MOSCHEUTOS) Uto Sep 09 2008, 10:33 | |
| Evo otvorio se cvjetic,kako je samo veliki gotov 20cm....  _________________ Ako hoćeš da budeš mudar, nauči pametno da pitaš, pažljivo da slušaš, mirno da odgovaraš i da prestaneš kad nemaš više šta da kažeš.
Poslednji izmenio mena dana Čet Apr 02 2009, 09:17, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
 | |
baba počasni član

| Naslov: Re: Mocvarni hibiskus (HIBISCUS MOSCHEUTOS) Uto Sep 09 2008, 13:56 | |
| Tamniji je od mog a vidim da si mu pupoljak svako malo zagledala  joj cuvaj semenke  |
|
 | |
mena moderator

| Naslov: Re: Mocvarni hibiskus (HIBISCUS MOSCHEUTOS) Uto Sep 09 2008, 14:08 | |
| Hahaha pa kako necu zagledati,a sta mislis da sam propustila dio cvjetanja.. Nema problema za sjemenke,valjda bude.. _________________ Ako hoćeš da budeš mudar, nauči pametno da pitaš, pažljivo da slušaš, mirno da odgovaraš i da prestaneš kad nemaš više šta da kažeš.
|
|
 | |
djeka počasni član

Godina: 48 Broj poruka: 631 Mjesto: Svilajnac Omiljena biljka: bugenvilia Datum upisa: 12.11.2007 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Mocvarni hibiskus (HIBISCUS MOSCHEUTOS) Sre Apr 01 2009, 00:21 | |
| |
|
 | |
mena moderator

| Naslov: Re: Mocvarni hibiskus (HIBISCUS MOSCHEUTOS) Čet Apr 02 2009, 09:20 | |
| Ja sam ga zaboravila iskopati preko zime,jer je sijan prosle godine.. Gledala sam malo i korjenje je dobro nije izmrzlo e sad cu vidjeti hocel sta biti od njega.. _________________ Ako hoćeš da budeš mudar, nauči pametno da pitaš, pažljivo da slušaš, mirno da odgovaraš i da prestaneš kad nemaš više šta da kažeš.
|
|
 | |
baba počasni član

| Naslov: Re: Mocvarni hibiskus (HIBISCUS MOSCHEUTOS) Čet Apr 02 2009, 11:07 | |
| | mena :: | Ja sam ga zaboravila iskopati preko zime,jer je sijan prosle godine.. Gledala sam malo i korjenje je dobro nije izmrzlo e sad cu vidjeti hocel sta biti od njega.. |
Hoce ne brini  |
|
 | |
mena moderator

| Naslov: Re: Mocvarni hibiskus (HIBISCUS MOSCHEUTOS) Pon Maj 18 2009, 16:36 | |
| Mocvarac krece iz zemlje  a bas me bio zabrinuo.. _________________ Ako hoćeš da budeš mudar, nauči pametno da pitaš, pažljivo da slušaš, mirno da odgovaraš i da prestaneš kad nemaš više šta da kažeš.
|
|
 | |
| | Mocvarni hibiskus (HIBISCUS MOSCHEUTOS) | |
|