|
|
| Autor | Poruka |
|---|
bubamarac moderator

Godina: 33 Broj poruka: 2104 Mjesto: Apatin Raspolozenje: svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa: 28.03.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Funkyboy u dzungli Pon Avg 18 2008, 12:31 | |
| ...evo za pocetak dve slike... pogled na moj vrt  i moj ljubimac philodendron selloum  |
|
 | |
kelta počasni član

Godina: 35 Broj poruka: 1025 Omiljena biljka: ruza Datum upisa: 30.05.2007 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Funkyboy u dzungli Pon Avg 18 2008, 12:46 | |
| Jel taj filadendron treba povezati, ja svoj jesam, jer pustio je ogromne listove i poceo da se lomi.... |
|
 | |
mena moderator

Godina: 37 Broj poruka: 3873 Mjesto: Ugljevik Omiljena biljka: Exoticus Datum upisa: 22.02.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Funkyboy u dzungli Pon Avg 18 2008, 15:38 | |
| | kelta :: | | Jel taj filadendron treba povezati, ja svoj jesam, jer pustio je ogromne listove i poceo da se lomi.... |
A jel pustio koji pelcer???
Fanki cekamo jos slika,,,,,znam ja da ima mnogo toga da se pokaze u tvojoj dzungli... _________________ Ako hoćeš da budeš mudar, nauči pametno da pitaš, pažljivo da slušaš, mirno da odgovaraš i da prestaneš kad nemaš više šta da kažeš.
|
|
 | |
bubamarac moderator

Godina: 33 Broj poruka: 2104 Mjesto: Apatin Raspolozenje: svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa: 28.03.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Funkyboy u dzungli Pon Avg 18 2008, 17:55 | |
| Na prvoj fotki je ovogodisnji solanum capsicasrum a na drugoj je proslogodisnji koji vec ima plodove koji ce u skorije vreme sazoriti.   |
|
 | |
bubamarac moderator

| Naslov: Re: Funkyboy u dzungli Pon Avg 18 2008, 18:02 | |
| Cineraria maritimaje u cvetu   Amarantus tricolor je pre nekoliko dana zpceo da menja boju  |
|
 | |
kelta počasni član

Godina: 35 Broj poruka: 1025 Omiljena biljka: ruza Datum upisa: 30.05.2007 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Funkyboy u dzungli Pon Avg 18 2008, 19:00 | |
| Nije jos, ili ja to ne znam, meni svaki list raste sam za sebe, nema uopste stabljiku  ..evo uslikala sam ga, taze presadjenog  |
|
 | |
kelta počasni član

| Naslov: Re: Funkyboy u dzungli Pon Avg 18 2008, 19:01 | |
| Mena , cim pusti prvi pelcer, tvoj je  |
|
 | |
bubamarac moderator

| Naslov: Re: Funkyboy u dzungli Pon Avg 18 2008, 19:28 | |
| Kad sam ga nabavio prosle jeseni listovi su mu bili desetak santimetara a sad su poprilicno veliki a po ovom tvom vidim da ce biti jos veci  Imao sam u planu da ga nekako ukrotim i dam mu nekakav oslonac da lakse raste ali nekako kad god krenem to da uradim nesto me spreci. Vidim da mu je i saksija mala i da su zile pocele da izlaze napolje pa sam mu dodao melo zemlje posto se bojim da ga presadjujem sad, mislio sam da sacekam prolece. Pomalo sam sad zbunjen, gledam ovaj tvoj i njemu listovi izbijaju iz zemlje a kod mene je situacija pomalo drugacija. Ova slika je uslikana pre nekoliko dana pre nego sto sam mu dodao jos zemlje.  |
|
 | |
kelta počasni član

| Naslov: Re: Funkyboy u dzungli Pon Avg 18 2008, 20:21 | |
| Pa meni je on smijesan jako, prosle godine je bio sav neki sugav, nisam uopste mislila da ce prezivjeti zimu, a proljetos je nacisto pobenavio, zao mi je sto ga nisam slikala kad je svaki list isao na svoju stranu...prije presadjivanja...ma ima on neki korjencic, iz koga je izlazilo ono korjenje tvdo kovrdzavo, sve sam ja to sad zakopala presadjivanjem  |
|
 | |
bubamarac moderator

| Naslov: Re: Funkyboy u dzungli Uto Avg 19 2008, 06:23 | |
| Kelta dobro si kazala da je to jedan jako smesan cvet  ko god ga je video svideo mu se. Kad bih trebao kazati zasto mi je medju najdrazim cvetovima koje imamo kuci odgovor nebih znao. Prosto mi se nekako podvukao pod kozu  Banane nemam dugo vremena ali su mi se jako svidele. Mislio sam da su mnogo komplikovanije za uzgajanje. Ovo je banana koju sam nabavio pre nekoliko meseci.  Od kad je kod mene isterala je sest novih listova. Uspeo sam odvojiti dve bebe a pojavilo se jos nekoliko maleckih. Bebe lepo napreduju a drustvo im pravi jedna mladica bambusa.  |
|
 | |
mena moderator

Godina: 37 Broj poruka: 3873 Mjesto: Ugljevik Omiljena biljka: Exoticus Datum upisa: 22.02.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Funkyboy u dzungli Uto Avg 19 2008, 09:04 | |
| Znala sam ja da se tu svasta krije ccc a Fankic cuti... Fanki slobodno presadi taj filodendron u vecu saksiju da se nemuci..Ali ne u preveliku,jer otprilike ako ih presadite u puno vecu saksiju dok napune saksiju korjenjem onda krecu sa ludovanjem... _________________ Ako hoćeš da budeš mudar, nauči pametno da pitaš, pažljivo da slušaš, mirno da odgovaraš i da prestaneš kad nemaš više šta da kažeš.
|
|
 | |
slacko počasni član

Godina: 55 Broj poruka: 570 Mjesto: Nish Raspolozenje: taman ko i ovo vreme ,promenljivije nego što bih volela Omiljena biljka: jatropa podagrica Datum upisa: 29.02.2008
 | Naslov: Re: Funkyboy u dzungli Uto Avg 19 2008, 10:21 | |
| ODMAH odvajaj bambus od banana,nece to ici zajedno,smuljace koren bambusa sve ne putu pa i ove dve lutke.Nema veze kakvo je vreme to morash shto pre da razdvojish. |
|
 | |
bubamarac moderator

| Naslov: Re: Funkyboy u dzungli Uto Avg 19 2008, 12:11 | |
| |
|
 | |
bubamarac moderator

| Naslov: Re: Funkyboy u dzungli Sub Avg 23 2008, 18:47 | |
| U zadnjih nekoliko godina vodim rat sa drvecem. Do sad se u mojoj malenoj bastici svasta pojavljivalo od drveca, bilo je tu nekoliko orha, javor, kiseli ruj se redovno pojavljuje, bagremovi i nekoliko vrsta za koje nisam uspeo da provalim sta su. Najnovije drvce koje se pojavilo je topola i to u jednoj saksiji sa muskatlama   |
|
 | |
baba počasni član

Godina: 38 Broj poruka: 672 Mjesto: Svilajnac Raspolozenje: veciti melanholik Omiljena biljka: sve sem smrda  Datum upisa: 02.03.2008
 | Naslov: Re: Funkyboy u dzungli Sub Avg 23 2008, 21:31 | |
| Auuuuuuuuuuu Fanky  sve je krasno ,divno ali filadendron auuuuuuuuuuu ovo moram da nabavim pod hitno  i ne sumnjam ja da ti tu jos svasta lepog imas  Svaka cast  |
|
 | |
|