| | Imate li zelju za nekom biljkom--mozda vam neko pokloni... | |
|
|
| Autor | Poruka |
|---|
Aiwa počasni član

Godina: 30 Broj poruka: 594 Mjesto: iza sedam moraa..... Omiljena biljka: Kaktusi - Difenbahije Datum upisa: 06.01.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Imate li zelju za nekom biljkom--mozda vam neko pokloni... Uto Sep 23 2008, 17:28 | |
| Imam veeeeliku želju za njom tj ovom difenbahijom reflektor..koju je skoro pa nemoguće pronaći!!!!  |
|
 | |
mena moderator

Godina: 37 Broj poruka: 3873 Mjesto: Ugljevik Omiljena biljka: Exoticus Datum upisa: 22.02.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Imate li zelju za nekom biljkom--mozda vam neko pokloni... Uto Sep 23 2008, 17:34 | |
| Jao Aiwa zelja ti okida,nije ni cudo sto je zelis..  _________________ Ako hoćeš da budeš mudar, nauči pametno da pitaš, pažljivo da slušaš, mirno da odgovaraš i da prestaneš kad nemaš više šta da kažeš.
|
|
 | |
Aiwa počasni član

Godina: 30 Broj poruka: 594 Mjesto: iza sedam moraa..... Omiljena biljka: Kaktusi - Difenbahije Datum upisa: 06.01.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Imate li zelju za nekom biljkom--mozda vam neko pokloni... Uto Sep 23 2008, 17:59 | |
| |
|
 | |
dzomba77 počasni član

Godina: 35 Broj poruka: 1007 Mjesto: Bergamo,Italija-Srebrenik,BiH Omiljena biljka: ..Sukulenti/Kaktusi.. Datum upisa: 20.08.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Imate li zelju za nekom biljkom--mozda vam neko pokloni... Uto Sep 23 2008, 22:55 | |
| Aiwa..jesi li je vidjala u nekom od Kataloga koji se vrte po internetu? Ja nisam znala ni da postoji,da budem iskrena..?!  |
|
 | |
Aiwa počasni član

| Naslov: Re: Imate li zelju za nekom biljkom--mozda vam neko pokloni... Uto Sep 23 2008, 23:25 | |
| Nisam al sam sam je videla u jednom butiku pa skoro pa do plafona, ne[to prelepo..... i nigde više  |
|
 | |
dzomba77 počasni član

Godina: 35 Broj poruka: 1007 Mjesto: Bergamo,Italija-Srebrenik,BiH Omiljena biljka: ..Sukulenti/Kaktusi.. Datum upisa: 20.08.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Imate li zelju za nekom biljkom--mozda vam neko pokloni... Uto Sep 23 2008, 23:27 | |
| Idemo svi u taj butik da pitamo Gdje ju je nabavila  ..!! Jel' je trebam traziti bas pod ovim imenom na internetu..? Ako je nadjem,javim ti odmah  !! |
|
 | |
Aiwa počasni član

| Naslov: Re: Imate li zelju za nekom biljkom--mozda vam neko pokloni... Uto Sep 23 2008, 23:32 | |
| Ja je po netu baš i nisam našla kao reflektor????? neznam kako bih je našla..nego pod Dieffenbachia- pa je izašlo puno slika i jedna od njih je bila ova..... |
|
 | |
dzomba77 počasni član

| Naslov: Re: Imate li zelju za nekom biljkom--mozda vam neko pokloni... Uto Sep 23 2008, 23:37 | |
| Ok,probat cu sutra potraziti na ovim talijanskim pa ti javim..sad odoh leci  ..cujemo se sutra!!  ..Hvala ti!! |
|
 | |
Aiwa počasni član

| Naslov: Re: Imate li zelju za nekom biljkom--mozda vam neko pokloni... Sre Sep 24 2008, 12:41 | |
| nađoh nešto noov ovde piše da se zove Dieffenbachia picta..meni su iste... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5c/Dieffenbachia_picta.jpg  |
|
 | |
dzomba77 počasni član

| Naslov: Re: Imate li zelju za nekom biljkom--mozda vam neko pokloni... Sre Sep 24 2008, 21:39 | |
| A ja sam pronasla da pod imenom PICTA se svrstavaju ove klasicne a ne ova koju ti trazis.. Picta:  Ovo joj je cvijet:  A ovo je difenbahija tropica:  Izvinite sto sam odlutala s teme  ! |
|
 | |
tasa zaslužni član

Godina: 45 Broj poruka: 295 Mjesto: Beograd Datum upisa: 16.04.2008
 | Naslov: Re: Imate li zelju za nekom biljkom--mozda vam neko pokloni... Uto Okt 21 2008, 20:44 | |
| dzomba77 ova na prvoj sloci je difa Mars i mnoooogo je osetljiva ja je imam i na oci mi propada a samo joj ugadjam ko malom detetu  |
|
 | |
slacko počasni član

Godina: 55 Broj poruka: 570 Mjesto: Nish Raspolozenje: taman ko i ovo vreme ,promenljivije nego što bih volela Omiljena biljka: jatropa podagrica Datum upisa: 29.02.2008
 | Naslov: Re: Imate li zelju za nekom biljkom--mozda vam neko pokloni... Sre Okt 22 2008, 19:35 | |
| i ja sam je imala ,bila ogromna i otišla za tri dana,djavo da je nosi. |
|
 | |
bubamarac moderator

Godina: 33 Broj poruka: 2104 Mjesto: Apatin Raspolozenje: svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa: 28.03.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Imate li zelju za nekom biljkom--mozda vam neko pokloni... Pet Okt 31 2008, 12:56 | |
| Lista pet biljaka za kojima tragam izgleda odprilike ovako
Jatropha Polyscias balfouriana Sansevieria cylindrica Aralia japonica Ruzmarin padajuci (puzavi) |
|
 | |
mena moderator

Godina: 37 Broj poruka: 3873 Mjesto: Ugljevik Omiljena biljka: Exoticus Datum upisa: 22.02.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Imate li zelju za nekom biljkom--mozda vam neko pokloni... Sre Nov 05 2008, 22:11 | |
| Zanimljivo Fankic od gore navedenih biljkica samo imam jatropu koja nema pelcera,a ostale nemam ni ja a i ja bih araliu pa cu je kupiti negdje njih bar ima.. Ja nesmijem ni stavljati spisak sta bi od biljkica  _________________ Ako hoćeš da budeš mudar, nauči pametno da pitaš, pažljivo da slušaš, mirno da odgovaraš i da prestaneš kad nemaš više šta da kažeš.
|
|
 | |
mena moderator

| Naslov: Re: Imate li zelju za nekom biljkom--mozda vam neko pokloni... Pon Nov 10 2008, 08:00 | |
| Moja lista za sad je ovakva. plumbago bauhinia brunfelsia latifolia tibouchina  _________________ Ako hoćeš da budeš mudar, nauči pametno da pitaš, pažljivo da slušaš, mirno da odgovaraš i da prestaneš kad nemaš više šta da kažeš.
|
|
 | |
| | Imate li zelju za nekom biljkom--mozda vam neko pokloni... | |
|