|
|
| Autor | Poruka |
|---|
niho počasni član

Godina: 42 Broj poruka: 2228 Mjesto: BIHAĆ Raspolozenje: uvijek sam raspoložena Omiljena biljka: Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa: 03.01.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: -Moja kuća puna cvijeća Sub Jan 31 2009, 23:08 | |
| -------------- Spathiphyllum ---------------------  |
|
 | |
niho počasni član

Godina: 42 Broj poruka: 2228 Mjesto: BIHAĆ Raspolozenje: uvijek sam raspoložena Omiljena biljka: Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa: 03.01.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: -Moja kuća puna cvijeća Sub Jan 31 2009, 23:10 | |
| ------------------ kolumbijski spathiphyllum ---------  |
|
 | |
niho počasni član

| Naslov: Re: -Moja kuća puna cvijeća Sub Jan 31 2009, 23:14 | |
| |
|
 | |
niho počasni član

| Naslov: Re: -Moja kuća puna cvijeća Sub Jan 31 2009, 23:18 | |
| ------------------ Palmica howea KENCIJA------------------  |
|
 | |
niho počasni član

| Naslov: Re: -Moja kuća puna cvijeća Sub Jan 31 2009, 23:24 | |
| ----------------Sobna palma-------------- ..  .. Biljka lijepog i otmjenog izgleda .......... 
Poslednji put izmenio niho dana Uto Feb 03 2009, 21:30, izmenio ukupno 2 puta |
|
 | |
niho počasni član

| Naslov: Re: -Moja kuća puna cvijeća Sub Jan 31 2009, 23:25 | |
|
Poslednji put izmenio niho dana Ned Feb 08 2009, 17:49, izmenio ukupno 3 puta |
|
 | |
jasminaaa počasni član

Godina: 39 Broj poruka: 890 Mjesto: Sarajevo Datum upisa: 14.12.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: -Moja kuća puna cvijeća Sub Jan 31 2009, 23:30 | |
| Imaš prekrasne biljkice,Niho.Sve su prelijepe.Spathiphyllum i još neke od njih smiješ slobodno prskati sa vodom jer one vole da se orošavaju.Tako će ti listovi biti fino zeleni i neće se sušiti vrhovi,jer u zimskom periodu gdje ima grijanje bude suh zrak pa im treba vlažnosti.Tako je i kod mog bilo i sada je super i mnogo je novih listića niknulo  .Predivno  |
|
 | |
niho počasni član

| Naslov: Re: -Moja kuća puna cvijeća Ned Feb 01 2009, 20:32 | |
|
Poslednji put izmenio niho dana Uto Feb 03 2009, 21:34, izmenio ukupno 2 puta |
|
 | |
niho počasni član

| Naslov: Re: -Moja kuća puna cvijeća Ned Feb 01 2009, 20:47 | |
| ---------BOZIJI TRN ( Euphorbia milli ) ili kristova kruna ------------ .. .. ..  Evo pošto vam se ona slika nesviđa može ova. - Biljka voli izuzetno toplo i suncano mjesto.  Ovo je pomladak(pelceri) 
Poslednji put izmenio niho dana Uto Feb 03 2009, 21:38, izmenio ukupno 6 puta |
|
 | |
dzomba77 počasni član

Godina: 34 Broj poruka: 1007 Mjesto: Bergamo,Italija-Srebrenik,BiH Omiljena biljka: ..Sukulenti/Kaktusi.. Datum upisa: 20.08.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: -Moja kuća puna cvijeća Ned Feb 01 2009, 21:15 | |
| Izvini Niho,ali Isusova kruna je Passiflora...za Euphorbiu mili nevjerujem da je zovu tako!!
Jel' ova slika iz tvog dvorista?? |
|
 | |
alisa moderator

Broj poruka: 2044 Datum upisa: 24.02.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: -Moja kuća puna cvijeća Ned Feb 01 2009, 21:21 | |
| I ja mislim da ovo nema veze sa isusovom krunom....  |
|
 | |
niho počasni član

| Naslov: Re: -Moja kuća puna cvijeća Ned Feb 01 2009, 22:02 | |
| - Ipak zavisi kako ko ovu biljku naziva ja znam da je Euphorbia milli ili kristova kruna evo pogledajte,
-Image results for ( Euphorbia milli-
. Passiflora je isusova kruna, a Euphorbia milli je isusov trn (božji trn). .... ...
Poslednji put izmenio niho dana Pon Feb 02 2009, 15:17, izmenio ukupno 2 puta |
|
 | |
dzomba77 počasni član

Godina: 34 Broj poruka: 1007 Mjesto: Bergamo,Italija-Srebrenik,BiH Omiljena biljka: ..Sukulenti/Kaktusi.. Datum upisa: 20.08.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: -Moja kuća puna cvijeća Ned Feb 01 2009, 22:33 | |
| | niho :: | - Ipak zavisi kako ko ovu biljku naziva ja znam da je Euphorbia milli ili kristova kruna evo pogledajte,
-Image results for ( Euphorbia milli
. Passiflora je isusova kruna, a Euphorbia milli je isusov trn (božji trn). ... |
Izvini,ali sta trebamo pogledati Ovdje?!
Znaci Passiflora je Isusova Kruna a Euphorbia Milli je jos Kristov trn...vec kad si prepravljala tekst,prepravi ga dobro! A ne odgovori ti nama,Jel' ovo tvoja slika od Euphorbie milli? Za Bihac je cudno da uspijeva u dvoristu ovakva biljka?! Ako je tako,svaka cast!! |
|
 | |
niho počasni član

| Naslov: Re: -Moja kuća puna cvijeća Pon Feb 02 2009, 15:22 | |
| | dzomba77 :: | | niho :: | - Ipak zavisi kako ko ovu biljku naziva ja znam da je Euphorbia milli ili kristova kruna evo pogledajte,
-Image results for ( Euphorbia milli
. Passiflora je isusova kruna, a Euphorbia milli je isusov trn (božji trn). ... |
Izvini,ali sta trebamo pogledati Ovdje?!
Znaci Passiflora je Isusova Kruna a Euphorbia Milli je jos Kristov trn...vec kad si prepravljala tekst,prepravi ga dobro! A ne odgovori ti nama,Jel' ovo tvoja slika od Euphorbie milli? Za Bihac je cudno da uspijeva u dvoristu ovakva biljka?! Ako je tako,svaka cast!! |
U stvari neznam šta vama stvarno treba kakvo objašnjenje želite,a ako vam stvarno nešto nije jasno u vezi navedenog smatram da ste vrlo zahtjevna osoba koja može u svakom trenu pogledati stranicu o navedenoj biljci,a za suvišne komentare postoji P.P.
- Postavljena slika je u mom cvijetnjaku preko ljeta,a zimi je presađujem u vaznu pogledaj i utvrdi dali su iste.
A sad kad dođe ljeto prikazaćemo cijeli naš cvijetnjak koji je ne tako mali a i estetski uređen. -I biće bez šumskog bilja i nećemo slikati i zelenu površinu. |
|
 | |
niho počasni član

| Naslov: Re: -Moja kuća puna cvijeća Pon Feb 02 2009, 15:45 | |
| -------Sansevieria--------- . Vrlo jednostavna za uzgoj kućna biljka, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 
Poslednji izmenio niho dana Uto Feb 03 2009, 21:44, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
 | |
|