|
|
| Autor | Poruka |
|---|
bubamarac moderator

Godina: 33 Broj poruka: 2104 Mjesto: Apatin Raspolozenje: svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa: 28.03.2008 Zemlja: 
 | Naslov: sta smo danas radili... Sre Mar 04 2009, 10:05 | |
| Posla uvek ima i ponekad je tesko pohvatati sta smo sve u toku dana radili. Ako ne radimo dobro posao koji bi bio gotov za kratko vreme zna da se oduzi ili da da nezeljene rezultate. Ovo je tema u kojoj se kace slike sta smo danas radili, orezivanje voca, ruza ili nekog cveca ce biti mnogo lakse ako vidimo kako to rade drugi, pravljenje alpinijuma, sredjivanje vrta ili prosto uzivanje u odmoru. Ja sam iskoristio danasnje lepo vreme da malo sredim travnjak i sklonim grancice i uvelu travu.  |
|
 | |
mena moderator

Godina: 37 Broj poruka: 3873 Mjesto: Ugljevik Omiljena biljka: Exoticus Datum upisa: 22.02.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: sta smo danas radili... Sre Mar 04 2009, 11:14 | |
| Kud se slika sa grabljama hahha onda cu ja morati sa svim mogucim bastenskim alatom.. Pada kisa tako da nista od danasnjih planova..  _________________ Ako hoćeš da budeš mudar, nauči pametno da pitaš, pažljivo da slušaš, mirno da odgovaraš i da prestaneš kad nemaš više šta da kažeš.
|
|
 | |
niho počasni član

Godina: 42 Broj poruka: 2228 Mjesto: BIHAĆ Raspolozenje: uvijek sam raspoložena Omiljena biljka: Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa: 03.01.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: sta smo danas radili... Sre Mar 04 2009, 12:45 | |
| |
|
 | |
Gaga aktivni član

Godina: 47 Broj poruka: 179 Mjesto: Smederevo Datum upisa: 03.03.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: sta smo danas radili... Sre Mar 04 2009, 13:12 | |
| Ja sam danas malo spartala po gradu, i kuci donela borovnicu, ogrozd i crnu ribizlu. Jedva cekam da ih zasadim. |
|
 | |
mena moderator

Godina: 37 Broj poruka: 3873 Mjesto: Ugljevik Omiljena biljka: Exoticus Datum upisa: 22.02.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: sta smo danas radili... Sre Mar 04 2009, 18:20 | |
| Ipak sam uspjela presaditi maline i loniceru,bas kako sam htjela.. Dosta bilo za danas,,sutra drugi posao..  _________________ Ako hoćeš da budeš mudar, nauči pametno da pitaš, pažljivo da slušaš, mirno da odgovaraš i da prestaneš kad nemaš više šta da kažeš.
|
|
 | |
bijeljanka aktivni član

Godina: 46 Broj poruka: 84 Mjesto: Bijeljina Datum upisa: 09.12.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: sta smo danas radili... Sre Mar 04 2009, 18:42 | |
| Niko da me nije pitao sta sam danas radila  mrtva sam umorna ... rezala voće, krečila voće, sadila, presadjivala, kupila višak odsječenog granja  al' kafu čitav dan nisam popila...odoh sad  |
|
 | |
bubamarac moderator

Godina: 33 Broj poruka: 2104 Mjesto: Apatin Raspolozenje: svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa: 28.03.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: sta smo danas radili... Čet Mar 05 2009, 11:47 | |
| Danas pada kisa i duva vetar pa sam iskoristi priliku da posadim nekoliko semenki  |
|
 | |
mena moderator

| Naslov: Re: sta smo danas radili... Sub Apr 04 2009, 18:44 | |
| Ko sta radi ja ovih dana samo radim po dvoristu..  _________________ Ako hoćeš da budeš mudar, nauči pametno da pitaš, pažljivo da slušaš, mirno da odgovaraš i da prestaneš kad nemaš više šta da kažeš.
|
|
 | |
Gaga aktivni član

Godina: 47 Broj poruka: 179 Mjesto: Smederevo Datum upisa: 03.03.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: sta smo danas radili... Sub Apr 04 2009, 18:56 | |
| |
|
 | |
lepa kata počasni član

Godina: 56 Broj poruka: 724 Mjesto: zemun, srbija Raspolozenje: vedro Datum upisa: 25.02.2009
 | Naslov: Re: sta smo danas radili... Sub Apr 04 2009, 19:06 | |
| Baš vam zavidim, a mene uhvatila temperatura i to sad kad je konačno sinulo sunce. Ali ugrabila sam jedan sat kad mi je bilo bolje da se promuvam malo po terasi i bar nešto uradim. Premeštam saksije koje su zimovale napolju i pravim mesto za sobno cveće koje će čim mi bude bolje takodje napolje. Žao mi što još nisam otišla u nabavku sezonskih cvetnica, al biće i to ovih dana. Svrbe me prsti i novčanik |
|
 | |
Marinela počasni član

Godina: 27 Broj poruka: 914 Mjesto: Torak Raspolozenje: Dobro Omiljena biljka: Uglavnom sve Datum upisa: 04.03.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: sta smo danas radili... Sub Apr 04 2009, 21:26 | |
| |
|
 | |
mena moderator

| Naslov: Re: sta smo danas radili... Ned Okt 11 2009, 21:17 | |
| Ja sam juce sredila dvoriste,sve je napola suho bilo a danas citav dan kisa--ona prava jesenja.. _________________ Ako hoćeš da budeš mudar, nauči pametno da pitaš, pažljivo da slušaš, mirno da odgovaraš i da prestaneš kad nemaš više šta da kažeš.
|
|
 | |
mena moderator

| Naslov: Re: sta smo danas radili... Čet Apr 08 2010, 19:11 | |
| |
|
 | |
alisa moderator

Broj poruka: 2066 Datum upisa: 24.02.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: sta smo danas radili... Čet Apr 08 2010, 19:33 | |
| Ja nisam još ošišala travu,ne stižem od nekih drugi obaveza,ali sam posijala carsko oko,jednogodišnje,direkt u bašti.Posijala sam još nekih sjemenčica direkt u bašti.Posadila presade koje sam kupovala,sem delphiniuma.Mislim da je rano za njega,jer poprilično je narastao i bojim se da bi ga mnja hladnoća sredila!Čekaju me kane,dalije,gladiole a vremena malo!  |
|
 | |
BetiBup počasni član

Godina: 30 Broj poruka: 391 Mjesto: Banja Luka Raspolozenje: :-) Omiljena biljka: Ruza, kaktus Datum upisa: 12.11.2008
 | Naslov: Re: sta smo danas radili... Čet Apr 08 2010, 20:24 | |
| Aaa, vidim ja ko su najvrjednije zene na forumu, ali poslije zanosnog gospodina sa grabljama! hahaha Ja sam presadjivala svoje kaktuse u vece saksije i sadila sam one koje sam dobila od Nihe. I nisam bila narocito vrijedna ali ako se uzmu u obzir otezavajuce, bodljikave okolnosti, bila sam odlicna! :-) Otkrila sam da je kod jednog kaktusa korijen poceo da trune pa sam se zabezeknula! Odstranila sam trulo, naprskala fungicidom, ali nisam promijenila svu zemlju i sada cemo cekati... Moracu da pregledam i ostale... |
|
 | |
|