mena moderator

Godina: 37 Broj poruka: 3873 Mjesto: Ugljevik Omiljena biljka: Exoticus Datum upisa: 22.02.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Sljez-- Altea Rosea Sre Mar 04 2009, 19:22 | |
| Zovu ga bastenskih slezom,iz iskustva znam da sjeme koje je posijano ovog proljeca,biljke ce cvjetati narednu godinu..Ima ga u raznim bojama od rijetkih do gustih cvjetova..Voli osuncano staniste i raste visoko..  _________________ Ako hoćeš da budeš mudar, nauči pametno da pitaš, pažljivo da slušaš, mirno da odgovaraš i da prestaneš kad nemaš više šta da kažeš.
Poslednji izmenio mena dana Sre Mar 04 2009, 19:51, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
alisa moderator

Broj poruka: 2066 Datum upisa: 24.02.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Sljez-- Altea Rosea Sre Mar 04 2009, 19:38 | |
| Imam i ja kesicu ovog sljeza  Kad se sije?Moze li direkt u baštu ili? |
|
mena moderator

Godina: 37 Broj poruka: 3873 Mjesto: Ugljevik Omiljena biljka: Exoticus Datum upisa: 22.02.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Sljez-- Altea Rosea Pon Jun 22 2009, 13:58 | |
| Ovaj je sijan prosle godine i bas ima predivne cvjetice,samo sto je biljka jako,jako visoka,,,  _________________ Ako hoćeš da budeš mudar, nauči pametno da pitaš, pažljivo da slušaš, mirno da odgovaraš i da prestaneš kad nemaš više šta da kažeš.
|
|
mamaa Član

Godina: 33 Broj poruka: 21 Datum upisa: 29.08.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Sljez-- Altea Rosea Sub Avg 29 2009, 17:58 | |
| prekrasan cvijet...koji po meni zaslužuje mjesto u svakom vrtu- kod mene ga još nazivaju i "dugom Janom", a čista fantazija, posiješ sjeme i zaboraviš ne njega- sve radi sam (dobro jedino mu treba neki potporanj- ili ga privezati)...podnaša sunce, sušu, kišu, svakojake vremenske (ne) prilike...jedan od mojih favorita  |
|
p_e_r_o@hotmail.com počasni član

Godina: 19 Broj poruka: 626 Mjesto: dalj Raspolozenje: vedar i veseo uvijek za salu.. Omiljena biljka: lagerstremija, hibiskus, zmajevci, lopoc itd da ne nabrajam... Datum upisa: 03.08.2009 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Sljez-- Altea Rosea Pon Okt 05 2009, 22:03 | |
| e ja ovih sljezova imam ko u prici....crvene i bijele duple, roza i crvene obicne al stvarno su prekrasni i ja njih sijem na jesen i cvatu mi narednu god tako sam i crveni dupli donio iz sjemenke i to sam maznio dvije tri sjemenke i eto nio mi jedan a cvao je ko lud.....super su....mi oni.... |
|