|
|
| Autor | Poruka |
|---|
vepar moderator

Godina: 51 Broj poruka: 553 Mjesto: zagreb Raspolozenje: većinom sam raspoložen Omiljena biljka: ruže,surfinije Datum upisa: 03.03.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Detalji u vrtu Ned Apr 12 2009, 16:58 | |
| _________________ vozi sigurno ,vozi bager
|
|
 | |
agava počasni član

Godina: 34 Broj poruka: 844 Mjesto: mostar Datum upisa: 27.06.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Detalji u vrtu Ned Apr 12 2009, 19:08 | |
| Koja ljepota  |
|
 | |
vepar moderator

Godina: 51 Broj poruka: 553 Mjesto: zagreb Raspolozenje: većinom sam raspoložen Omiljena biljka: ruže,surfinije Datum upisa: 03.03.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Detalji u vrtu Čet Apr 16 2009, 20:11 | |
|
|
 | |
vepar moderator

| Naslov: Re: Detalji u vrtu Čet Apr 16 2009, 20:23 | |
|
|
 | |
vepar moderator

| Naslov: Re: Detalji u vrtu Čet Apr 16 2009, 20:27 | |
| japanski javor lijepo krenuo  a i aronija   _________________ vozi sigurno ,vozi bager
|
|
 | |
vepar moderator

| Naslov: Re: Detalji u vrtu Čet Apr 16 2009, 20:37 | |
|
|
 | |
vepar moderator

| Naslov: Re: Detalji u vrtu Čet Apr 16 2009, 20:43 | |
|
|
 | |
mena moderator

Godina: 36 Broj poruka: 3873 Mjesto: Ugljevik Omiljena biljka: Exoticus Datum upisa: 22.02.2008 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Detalji u vrtu Čet Apr 16 2009, 20:44 | |
| Sve sredjeno super nemam rijeci..Nek si ti posijao sjemenke sad samo da niknu i porastu.  _________________ Ako hoćeš da budeš mudar, nauči pametno da pitaš, pažljivo da slušaš, mirno da odgovaraš i da prestaneš kad nemaš više šta da kažeš.
|
|
 | |
Simica aktivni član

Broj poruka: 164 Datum upisa: 06.02.2008
 | Naslov: Re: Detalji u vrtu Ned Maj 03 2009, 16:10 | |
| Gledam Vaše vrtove, moj se tek nazire i sve biljke su male. Čekajte samo da malo narastu biljkw da se i ja pohvalim, a Vaši su divni, sve je puno dobrih ideja.Vaši vrtovi mi dođu kao inspiracija Ne znam koja je slika ljepša.  Ispadoše mi okice gledajući. |
|
 | |
mačak Novi član

Godina: 39 Broj poruka: 5 Datum upisa: 19.04.2010 Zemlja: 
 | Naslov: Detalji u vrtu Pon Apr 19 2010, 22:33 | |
| Volim detalje u bašti. Imam nekoliko većih saksija terakot boje koje na sebi imaju detalje u boji kao romboide ,takođe imam i patuljka u sredini bašte nekoliko štapova koji na vrhu imaju limene leptiriće i cvetove i jedan drveni fenjer u koji uveče upalim sveću ,daje bašti romantičan izgled.Videla sam kantice za zalivanje u raznim bojama i veličinama kupiću najverovatnije roze ili žutu već zamišljam kako će to izgledati... Ali prvo moram da rešim problem sa malim kucom kojeg sam dobila i koji se igrajući uništio lala povadio neke vrste koje su njemu bile interesantne samo se zaleti i uvuče u cveće i sve izgleda kao da je valjak prešao preko cveća . Kako ga naučiti da nedira cveće? Bojim se da će polomiti patuljka kao i ostale detalje...  |
|
 | |
MIMA Novi član

Godina: 41 Broj poruka: 1 Datum upisa: 25.04.2010 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Detalji u vrtu Ned Apr 25 2010, 14:55 | |
| I ja sam imala taj problem sa kucom ,pa sam nasla interesantne ogradice u Basti koje mogu sluziti kao zastita , a pri tom su veoma dekorativne....mogu da se postavljaju i uzduz i popreko , pa cak i puzavice da se navode na njih.....eto cisto da dam predlog...mada sam cula i za mreze koje mogu da sluze kao ograda.....  |
|
 | |
admin Admin

Godina: 42 Broj poruka: 591 Omiljena biljka: Ruža,bugenvilia Datum upisa: 29.05.2007 Zemlja: 
 | |
 | |
camelija Novi član

Godina: 41 Broj poruka: 5 Datum upisa: 12.04.2010 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Detalji u vrtu Ned Maj 16 2010, 19:55 | |
| ima predivnih slika na ovu temu svaka čast.Vepar čestitam na bašti ,magnolija je super.Javi kako održavaš hortenziju dali je osetljiva? ja nemam veliku baštu i većinom je u seni jako malo sunca pa mi treba savet koje biljke tamo da sadim jer ništa tamo ne cveta .Da bi ukrasila baštu kupila sam neke detalje mislim da to fali na slikama.U firmi Bašta imaš sve i svašta,uđi na sajt Bastin da vidiš gde imaju radnje i sa čime se bave oduševićeš se  |
|
 | |
mačak Novi član

Godina: 39 Broj poruka: 5 Datum upisa: 19.04.2010 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Detalji u vrtu Sre Jun 09 2010, 20:06 | |
| Pozdrav!!! Vidim da na ovoj slici ima lepa figura labuda meni je to veoma interesantno za baštu.Možda kad bi našla negde da kupim kucu ili macu u nekoj prirodnoj boji(pr.radi labud jeste beo)možda crna mačkica ili neki braon pas.Kao čuvari na ulazu u bašticu bi lepo izgledalo šta mislite o tome?Šta kažete na fejere sa svećama koji rasteruju komarce da li je neko probao da li to ima efekat u baštama i terasama?Pričajmo ,pričajmo šta ste novo posadili u baštici ili dekorisali kao da niko nema vremena za pisanije ...  |
|
 | |
mirjjana Novi član

Godina: 28 Broj poruka: 5 Datum upisa: 03.06.2010 Zemlja: 
 | Naslov: Re: Detalji u vrtu Sre Jun 09 2010, 21:18 | |
| Zdravo svima.Ja sam za rodjendan dobila jedan veliki drveni kandelaber sa svecom protiv komaraca i moram vam reci da deluje.Ali za ljubitelje detalja u vrtovima to nije dovoljno  Nedavno sam malo setala i dosetila se da bi mi jos koja svetleca dekoracija dobro dosla.Kupila sam dve baklje koje sam pobola pored kapije.Jako mi se i dopadaju solarne lampe koje sam nasla u malom mokrom lugu,u Basti u obliku psa ,raznih pricica koje menjaju boju. |
|
 | |
|