Godina: 55 Broj poruka: 570 Mjesto: Nish Raspolozenje: taman ko i ovo vreme ,promenljivije nego što bih volela Omiljena biljka: jatropa podagrica Datum upisa: 29.02.2008
Naslov: Ehej šta je ovo da znam Sub Maj 02 2009, 03:32
Kupila na pijaci od bakica i nemam pojma šta je ,niti znam gde ću ga dok mi ne kažete.
Ne pitam za čuvarkuće nego za ovu zelenu veliku.
hi,hi tek sad vidim u dubokoj pozadini šargarepu i paškanat spremne za supu,pa nek posle neko kaže da nisam domaćica.
bubamarac moderator
Godina: 33 Broj poruka: 2104 Mjesto: Apatin Raspolozenje: svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa: 28.03.2008 Zemlja:
Naslov: Re: Ehej šta je ovo da znam Sub Maj 02 2009, 09:41
mislim da je to jedna vrsta hedere
mena moderator
Godina: 37 Broj poruka: 3873 Mjesto: Ugljevik Omiljena biljka: Exoticus Datum upisa: 22.02.2008 Zemlja:
Naslov: Re: Ehej šta je ovo da znam Sub Maj 02 2009, 09:49
Prijo meni to jako lici na --fatshedera lizei-- Kao sto rece Fanki jeste hedera..
_________________ Ako hoćeš da budeš mudar, nauči pametno da pitaš, pažljivo da slušaš, mirno da odgovaraš i da prestaneš kad nemaš više šta da kažeš.
slacko počasni član
Godina: 55 Broj poruka: 570 Mjesto: Nish Raspolozenje: taman ko i ovo vreme ,promenljivije nego što bih volela Omiljena biljka: jatropa podagrica Datum upisa: 29.02.2008
Naslov: Re: Ehej šta je ovo da znam Sub Maj 02 2009, 12:54
za Fankyja on je moj drug
za moju priju.
Samo ja mogu da kupim biljku kod koje su prve dve strane na Guglu posvećene halucinocenim efektima ove nimalo bezazlene biljke.Sudbina te veže za travke pobrljavke.Nestašne ove niške bakute opako , pa to ti je.
Šalim se ja to znači bršljan je,to je bitno ,sad znamo kako ćemo dalje.